Όμορφη Πόλη Μαγική Νέα Σμύρνη

Όμορφη Πόλη Μαγική Νέα Σμύρνη

Μια εξαιρετική μουσική συναυλία που ξεχώρισε έλαβε χώρα εχθές το βράδυ στις 22/9 στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Ήταν μια συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, στην οποία συμμετείχε και ο Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης Καρυτινός Γιάννης, όπου και συγκλόνισε με τις ιδιαίτερες ερμηνείες του!

Το Θεατρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και πολλοί δεν πρόλαβαν να βρούν θέσεις για να παρακολουθήσουν την εξαιρετική αυτή συναυλία. Το παρόν έδωσαν πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι όπως ο γιος του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη , Νίκος Θεοδωράκης ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με την ορχήστρα και τον κόσμο, αρκετοί πολιτικοί όπως η Ά.Καραμανλή βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, ο Τ.Γαιτανης εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο Γ.Καλλιανος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, η Δ.Νάνου αντιπεριφερειάρχης Αττικής, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σ.Τζουλάκης, πολλά στελέχη της δημοτικής αρχής και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο μας, και στελέχη όπως ο Γ.Χατζηθεοδοσιου Πρόεδρος επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών, η Πρόεδρος του συλλόγου ‘Ηλιαχτίδα’ Ν.Κασσιμέρη , ο Πρόεδρος του συλλόγου ‘Κάντο Πράξη’ Π.Ντάγιος και ο Ταμείας Γ.Βαλασκατζής.

Ο κόσμος της Νέας Σμύρνης τίμησε με τη παρουσία του και τη συμμετοχή του τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη αλλά και τον τοπικό ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γ.Καρυτινό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *