Ο Λαϊκισμός των Νεοσμυρνιών δημοτικών συμβούλων και “αρχόντων”

Ο Λαϊκισμός των Νεοσμυρνιών δημοτικών συμβούλων και “αρχόντων”

Και να που υπάρχει κάτι τελικά που ενώνει αυτούς που πολιτεύονται στην Νέα Σμύρνη…ο λαϊκισμός κατά το δοκούν! Εκεί δεν υπάρχουν αριστεροί δεξιοί ανεξάρτητοι και λοιπά άλλα είδη. Υπάρχουν θέματα όπως οι εργαζόμενοι και τα φιλοζωικά για παράδειγμα.

Σε θέματα που αφορούν εργαζόμενους όλοι ψηφίζουν υπέρ χωρίς πολλά πολλά… χωρίς να ξέρουν λεπτομέρειες και χωρίς να ρωτάνε γιατί προφανώς δεν τους ενδιαφέρει, θέλουν απλά να πουν ότι εμείς είμαστε στο πλάι του εργαζόμενου. Αναμορφώθηκε προϋπολογισμός με έξτρα χρήματα για έξτρα εργαζόμενους που είχαν ξεχάσει να τους βάλουν…(άλλο αυτό… διακόσια χρόνια αντιδήμαρχος που έχει παντρευτεί την ίδια καρέκλα -γιατί αραγε- να ξεχνάει κάτι τέτοιο! ) ..και κανείς δεν ρωτάει.. που είναι αυτοί οι υπάλληλοι? τι κάνουν? Πόσα περνούν? Πόσοι είναι? Πότε προσελήφθησαν? Πώς προσελήφθησαν? Είναι συγγενείς και φίλοι μήπως..? Τίποτα από κανέναν ….Ναι κατευθείαν! Άρα τελικά στην ουσία του πράγματος για κανέναν εργαζόμενο και κανένα δημόσιο συμφέρον δεν νοιάζονται..

Σε άλλα ..όπως τα φιλοζωικά για παράδειγμα βγαίνουν όλοι και μάχονται υπέρ των ζώων ανεξάρτητου κόστους και νομιμότητας και φυσικά το διαφημίζουν τόσο πολύ γιατί είναι θέμα που πουλάει. Άσχετα αν off the record και πίσω από τη πλάτη των “φιλόζωων” ,τους οποίους κοροϊδεύουν και δεν παίρνουν χαμπάρι, προωθούν οι ίδιοι άλλες ατζέντες και όταν κάτι δεν πάει όπως υπόσχονται δείχνουν με το δάχτυλο όποιον έχουν αντίπαλο τη δεδομένη χρονική στιγμή και νίπτουν τας χείρας τους..

Επίσης αν ξυπνήσει κάποιος από αυτούς και τελικά κάνει τη δουλειά του.. το αυτονόητο δηλαδή.. έστω και μετά από φοβερές καθυστερήσεις που κοστίζουν πολλά … εκθειάζεται ..που αν κάτι τέτοιο γινόταν στον ιδιωτικό τομέα θα του είχε απαγορευτεί μέχρι και να περνάει από τον δρόμο έξω από την εταιρεία!

Άλλοι πάλι δημοτικοί “άρχοντες” αλλάζουν ή έχουν πεντακόσιες καταγωγές και αγάπες ανάλογα τη περίοδο και τι εξυπηρετεί… ίσως αν πήγαιναν στα νησιά τους και τα χωριά τους να καθάριζε η Νέα Σμύρνη από πολλά καρκινογόνα πολιτικά στοιχεία που έχουν μαζευτεί εδώ και 20χρονια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *