Πανιώνιος επιχείρηση “επιστροφή”

Η φετινή χρονιά βρήκε και πάλι την ομάδα στην Γ Εθνική στο ποδόσφαιρο, καθώς και στη Β στο μπάσκετ, με καλές προοπτικές όμως για επάνοδο! Ο Ιστορικός ξεκίνησε στο μπάσκετ, με ένα εντυπωσιακό 9 στα 9 και μάλιστα έχει φτάσει και στο φάιναλ φορ των εθνικών κατηγοριών του κυπέλλου, αφού προκρίθηκε και από ομάδες, υψηλότερης κατηγορίας της Α2!

Στο ποδόσφαιρο η ομάδα του Πανιωνίου, παρά το κακό ξεκίνημα, ισοπαλία στην Ερμιονίδα, είναι πλέον στην πρώτη θέση και ελπίζουμε η συνέχεια, να είναι ανάλογη! Τέλος θετικά τα μηνύματα και στα υπόλοιπα αθλήματα με αποκορύφωμα το ανδρικό πόλο, όπου η ομάδα έπαιξε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς λιγκ και τώρα συνεχίζει στην διοργάνωση του Euro cup, όπου εκεί μάλιστα, χάνοντας με ένα μόνο γκολ διαφορά από την πανίσχυρη Παρτιζάν στο Βελιγράδι, ελπίζει ότι στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας στη Νέα Σμύρνη, ότι θα πάρει μια μεγάλη πρόκριση!

Σπουδαία πορεία επίσης και για το ανδρικό βόλεϊ, όπου η ομάδα είναι αήττητη στο πρωτάθλημα με 6 στα 6, χωρίς μάλιστα, να έχει χάσει σετ, όπως πολύ καλή πορεία κάνει και το γυναικείο μπάσκετ, βόλεϋ και πόλο! Μια καλή χρονιά για την ομάδα του Πανιωνίου λοιπόν, που δίνει ελπίδες για επάνοδο σε όλα τα αθλήματα του ιστορικού συλλόγου!

Πανιώνιος (ποδόσφαιρο) - Βικιπαίδεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *