Ένα καπάκι μετράει!

Ο Σύλλογος Κάντο Πράξη μαζί με την εταιρεία Aqua life, βρίσκονται στο πλευρό του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασής όπου η aqua life έχει τοποθετήσει τον πρώτο ανέπαφο ψύκτη νερού σε δημόσιο νοσοκομείο και μάλιστα προσβάσιμο από αναπηρικό αμαξίδιο!

Η καινοτομία αυτή έρχεται να αγκαλιάσει και να ενισχύσει την εθελοντική δράση ανακύκλωσης του συλλόγου Κάντο Πράξη από την Νέα Σμύρνη. Ο εν λόγω σύλλογος έχει συλλέξει και προσφέρει στην Πανελλήνια Ένωση Παραπληγικών πάνω από 10 τόνους πλαστικό που ανταποδοτικά σημαίνει περί τα 10 αναπηρικά αμαξίδια για όσους τα έχουν ανάγκη αλλά όχι τη δυνατότητα να τα αγοράσουν. Η εταιρεία Aqua life στηρίζει έμπρακτα την δράση ανακύκλωσης του Συλλόγου Κάντο Πράξη παρέχοντας δωρεάν τούς κάδους ανακύκλωσης που έχουν τοποθετηθεί από σχολεία και μαγαζιά της πόλης μέχρι και σε υπουργεία αλλά και σε εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς όπως η Mercedes. Η δράση ανακύκλωσης είναι πολύ μικρή γρήγορη απλή και εύκολη με τεράστιο θετικό αντίκτυπο και περιβαλλοντικά και οικονομικά αλλά και κοινωνικά! Ο σύλλογος αυτός ιδρύθηκε από τους Ντάγιο Πολυχρόνη που είναι και ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαλασκατζή Γιώργο που είναι ο ταμίας και με την στήριξη πολλών νέων της Νέας Σμύρνης όπως ο Τσιρώνης Άγγελος που είναι ο γραμματέας του συλλόγου, αλλά και πολλούς ακόμα.

Ο σύλλογος αυτή τη στιγμή αριθμεί μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, πάνω από 100 μέλη και είναι από τα ελάχιστα θετικά για τα οποία απασχολεί η Νέα Σμύρνη τη δημόσια συζήτηση τα τελευταία δύο χρόνια. Οι δράσεις πολλές εκτός της ανακύκλωσης και όλες με γνώμονα τον εθελοντισμό και φιλοσοφία τις άμεσες πράξεις. Ανακυκλώνουμε λοιπόν είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε!

Άνοιγμα φωτογραφίαςΆνοιγμα φωτογραφίαςΆνοιγμα φωτογραφίαςΆνοιγμα φωτογραφίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *