ΑΜΕΑ vs Δήμος – Sequel

ΑΜΕΑ vs Δήμος – Sequel

Δευτέρα 24/5/2021 πραγματοποιήθηκε ακόμα μια συνάντηση διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε εκπροσώπους ΑΜΕΑ και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Νέας Σμύρνης. Μία προβληματική ιστορία που κρατάει 2 χρόνια και ήδη είναι εν μέσω διαπραγματεύσεων εδώ και 8 μήνες, πράγμα αρκετά ντροπιαστικό για οποιονδήποτε φορέα σέρνει σε διαπραγματεύσεις εκπροσώπους ΑΜΕΑ.

Στην συνάντηση αυτή των διαπραγματεύσεων συμμετείχαν οι , Δήμαρχος Τζουλακης, αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κονιδάρης, οι σύμβουλοι Συρίγος, Λαρίσης, Κουτελάκης (επικεφαλής αξιωματικής αντιπολίτευσης) , Αγγελίδου, Παυλόπουλος (επικεφαλής Στροφής), Κιουλάνης (επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης) , ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Καρυτινός Γιάννης , τρείς εκπρόσωποι των ΑΜΕΑ αλλά και οι κύριοι Τριανταφύλλου (Πανιώνιος) , Βρανάς (Μίλωνας). Άγνωστο γιατί η δημοτική αρχή έντεχνα ίσως και με σκοπιμότητα ενέπλεξε τα σωματεία σε μία συζήτηση που δεν έχουν καμία απολύτως δικαιοδοσία καθότι είναι φιλοξενούμενοι και οι ίδιοι στο δημοτικό κολυμβητήριο. Όπως είναι φυσικό δυστυχώς και οι δύο εκπρόσωποι των σωματείων δήλωσαν ότι προτεραιότητα έχουν τα αγωνιστικά τους τμήματα έναντι των ΑΜΕΑ(!)

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι εάν τα σωματεία αναλάμβαναν νομική ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί θα επέτρεπε να συνυπάρχουν στις ώρες του κολυμβητηρίου, κάτι που δεν στέκει νομικά αλλά ούτε καν στην κοινή λογική , καθώς όπως προείπαμε τα σωματεία είναι φιλοξενούμενοι στο δημοτικό μας κολυμβητήριο και δεν δικαιούνται να αναλάβουν καμία νομική ευθύνη προς τρίτους.

Στην αρχή της συνάντησης υπήρξε ένταση καθώς ο δήμαρχος ζήτησε από τους εκπροσώπους των ΑΜΕΑ να είναι μόνο δύο(!) τη στιγμή που από την παράταξη του ήταν ήδη τέσσερις(!) συμπεριλαμβανομένου του κ.Λαριση που παράτυπα για αυτές τις διαπαραταξιακες συναντήσεις αλλά και διάφορες επιτροπές θεωρεί τον εαυτό του ακόμα ως αρχηγό παράταξης και καταλαμβάνει θέση άλλων συμβούλων από την αντιπολίτευση.

Με εκείνα και με ετουτα ….Άκαρπη ακόμα μία συνάντηση διαπραγμάτευσης καθώς δεν κατέληξαν πουθενά όπως άλλωστε συνηθίζουν σε αυτή την δημοτική αρχή αλλά και σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο εν γένει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *