Αδέσποτα ώρα μηδέν

Αδέσποτα ώρα μηδέν

Ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα διαχείρισης και στήριξης των αδέσποτων της πόλης μας, ανακοίνωσε το γραφείο τύπου Νέας Σμύρνης.

Κορονοϊού επιτρέποντος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, αναμένουμε μέσα στο 2021 να δούμε τη διαμόρφωση του δεύτερου κατά σειρά πάρκου σκύλων, στην πλατεία Ολυμπίου, η οποία βρίσκεται κοντά στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης. Σε λίγο καιρό θα παραδοθεί το πρώτο πάρκο στην πλατεία Δεξαμενής μετρώντας μέχρι σήμερα 451 ημέρες από την λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου(30/10/2019).

Το γραφείο Αστικής Χλωρίδας και Πανίδας που «εγκαινιάστηκε» τον Δεκέμβρη του περασμένου έτους, αναμένεται να γίνει πλήρως λειτουργικό προκειμένου να είναι στο πλευρό με την συμπαράσταση πρόθυμων εθελοντών των αδέσποτων της πόλης μας. Μία σελίδα στο Facebook θα πλαισιώσει αυτή την προσπάθεια και θα ενημερώνει τους πολίτες για τις δράσεις που υλοποιούνται ή πρόκειται να υλοποιηθούν.

Ποσό ύψους 50.000€ θα δοθεί σε πρόγραμμα περίθαλψης και στειρώσεων, ενώ πολλές είναι και οι δεσμεύσεις για λοιπές παροχές των τετράποδων φίλων μας. Με αισιοδοξία, λοιπόν, βαδίζουμε στο 2021 για την μοίρα των αδέσποτων της πόλης μας. Μένει πλέον να δούμε κατά πόσο το ενθαρρυντικό αυτό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *