Δήμος Νέας Σμύρνης: Άφησε απλήρωτη τη ΔΕΗ και κόπηκε το ρεύμα σε σχολεία

Δήμος Νέας Σμύρνης: Άφησε απλήρωτη τη ΔΕΗ και κόπηκε το ρεύμα σε σχολεία

Χωρίς ρεύμα έμειναν σχολεία στη Νέα Σμύρνη, αφού η δημοτική αρχή, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Ο Χρυσόστομος Σμύρνης», δεν πλήρωσε τη ΔΕΗ με αποτέλεσμα η εταιρεία να προχωρήσει σε διακοπές της παροχής ρεύματος!!!

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών, καταγγέλλει:

“Τις τελευταίες μέρες, οι «υπεύθυνοι» Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης τα κατάφεραν και πάλι να αναστατώσουν τη σχολική κοινότητα

Στις 5/4, κόπηκε για μία ώρα το ρεύμα στο σχολικό συγκρότημα του 3ου-13ου Δημοτικού Σχολείου. Δεν ήταν βλάβη, ήταν απλήρωτος λογαριασμός.

Στις 6/4, κόπηκε για δυόμισι ώρες το ρεύμα στο 5ο Νηπιαγωγείο. Δεν ήταν βλάβη, ήταν απλήρωτος λογαριασμός. Και επειδή το τηλέφωνο δεν λειτουργεί όταν πέφτει το ρεύμα, το σχολείο έμεινε χωρίς τηλέφωνο.

Ανεπαρκέστατες ήταν οι εξηγήσεις της κ. Προέδρου της ΕΣΕΠΕ και του Αντιδημάρχου Παιδείας”.

Και συνεχίζει στην ανακοίνωση του, ο Σύλλογος:

Εμείς απλά ρωτάμε: θα λειτουργήσει κάτι σωστά σε αυτό το Δήμο; Γιατί τέτοια αδιαφορία για τα σχολεία, απλά δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Οι «υπεύθυνοι» του Δήμου ας το καταλάβουν. Ανοχή τέλος!

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων να δημοσιοποιούν και να καταγγέλλουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα αμέλειας του Δήμου που αφορά την ασφάλεια των παιδιών, όπως πχ η διακοπή ρεύματος που αφήνει τα σχολεία χωρίς δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των σχολείων και να βάλει επιτέλους ένα φρένο στην ανευθυνότητα των «υπεύθυνων» παιδείας.

Ζητάμε να τεθεί το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να συγκληθεί άμεσα η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *