Η Δήμητρα Νάνου αναβάλει την εκδήλωση για την ανακοίνωση υποψηφιότητας

Η Δήμητρα Νάνου αναβάλει την εκδήλωση για την ανακοίνωση υποψηφιότητας

Πρίν ακόμα ανοίξει για τα καλά η προεκλογική περίοδος για τις δημοτικές εκλογές η Δήμητρα Νάνου δείχνει τη διαφορά της και το ήθος της σε σχέση με άλλους υποψηφίους. Ακολουθεί η ανακοίνωσή της:

Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι πάνω από πολιτικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες.

Όσοι με γνωρίζουν, έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη σημασία έχουν για μένα προσωπικά αξίες και συναισθήματα όπως ο σεβασμός στον άνθρωπο, η αλληλεγγύη και η ενσυναίσθηση.

Τα έντονα συναισθήματα που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, στη μεγάλη πλειοψηφία τους νέων στην ηλικία, μάς κάνουν να καταλαβαίνουμε πόσο πιο σημαντική είναι η ανθρώπινη ζωή, σε σχέση με τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες μπορεί να έχει ο καθένας μας. Ιδιαίτερα για όσους από μας ασχολούμαστε με τα κοινά.

Θεωρώ αυτονόητη ανθρώπινη υποχρέωσή μου, να αναστείλω για μερικές ημέρες τις προγραμματισμένες πολιτικές πρωτοβουλίες που έχω ήδη ανακοινώσει και αφορούν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και την ειλημμένη απόφασή μου να διεκδικήσω το Δήμο Νέας Σμύρνης.

Η εκδήλωση που μαζί με τους συνεργάτες μου είχαμε προγραμματίσει για την επόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο Σπόρτιγκ, αναβάλλεται για λίγες ημέρες και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, μόλις οριστικοποιηθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Αυτές τις τραγικές στιγμές προτεραιότητα έχει να βάλουμε το ΕΜΕΙΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ.

Να δείξουμε έμπρακτα το σεβασμό μας στους ανθρώπους που θρηνούν το χαμό αγαπημένων τους προσώπων. Να αναδείξουμε την αλληλεγγύη σε υπέρτατη αξία μιας πόλης που έχει αξία και οι πολίτες και το πολιτικό προσωπικό της υπηρετούν αξίες.

Η προσωπική στάση του καθενός από μας και όλων μαζί, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

#DimitraNanou #ΔήμοςΝέαςΣμύρνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *