Κλείνει ο Β’ παιδικός σταθμός Νέας Σμύρνης;

Κλείνει ο Β’ παιδικός σταθμός Νέας Σμύρνης;

Αγανακτισμένος είναι ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Β’ παιδικού σταθμού Νέας Σμύρνης με την απόφαση που πάρθηκε να κλείσει η δομή που φιλοξενεί τα παιδιά τους και στη θέση της να δημιουργηθεί νηπιαγωγείο.

Η ανάγκη για εύρεση χώρων για νηπιαγωγεία είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια. Είναι σωστό, όμως, να γίνεται εις βάρος άλλων εξίσου σημαντικών δομών; Ήδη, μέσα στον 1ο παιδικό σταθμό στήνονται κοντέινερ για να στεγαστούν δύο τάξεις νηπίων, όπως γίνεται αντίστοιχη προσπάθεια και σε άλλα σημεία στην πόλη μας.

«Είναι η μοναδική δομή που εξυπηρετεί τους κατοίκους της Νέας Σμύρνης που μένουν προς τα Νεκροταφεία. Δίνει στα παιδιά μας την αίσθηση της θαλπωρής και της οικογένειας και το προσωπικό προσέχει και δίνει απλόχερα αγάπη στα παιδιά μας. Οι οικογένειες που ήταν να φέρουν τα παιδιά τους στον συγκεκριμένο σταθμό θα πρέπει να βρουν τρόπους να μετακινούνται σε πολύ μακρινότερους παιδικούς σταθμούς ή θα προχωρήσουν σε εγγραφές στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς που θα τους παρέχουν και μεταφορικό μέσο κάτι το οποίο θα είναι μείον για τα έσοδα του δήμου γιατί αποφάσισε ο δήμαρχος και το συμβούλιο ότι πρέπει να δοθεί για νηπιαγωγείο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *