“Κόντρα – πλακέ” με Επένδυση

“Κόντρα – πλακέ” με Επένδυση

Κόντρα-πλακέ ονομάζεται το συγκολλημένο προϊόν του ξύλου, το οποίο φέρει περιττό αριθμό φύλλων ξύλου ή καπλαμάδων οι οποίοι συγκολλιούνται με τα “νερά” τους κόντρα το ένα στο άλλο.

Ας έρθουμε όμως γρήγορα γρήγορα στους δικούς μας περιττούς καπλαμαδες που διαιωνίζουν τη τοπική παραγωγή σε “κόντρα πλακέ”.

Τι είδαμε λοιπόν σε ακόμα ένα Δημοτικό συμβούλιο…τη κόντρα και τη διαμάχη ανάμεσα στον πρώην δήμαρχο και τα πρώην στελέχη του αλλά και αιώνιους καρεκλοκένταυρους. Ο πρώην δήμαρχος λοιπόν, που τα τελευταία χρόνια και έπειτα από τη διάσπαση του συνδυασμού του , βρίσκεται στην αντιπολίτευση και ως φυσικό επακόλουθο.. αντιπολιτεύεται… ακούσια ή εκούσια δεν έχει καμία σημασία γιατί κάνει αυτό που του υπαγορεύει ο ρόλος του, παραγωγικά ή μη είναι μία άλλη συζήτηση.. Αυτό που εγείρει πολλά ερωτηματικά και φαίνεται λίγο παράξενο, θα έλεγε κανείς ευγενικά, είναι η εμμονή ,των στελεχών της τωρινής δημοτικής αρχής και πρώην στενών συνεργατών του πρώην δημάρχου, προς το πρόσωπο του. Σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται κάνουν προσωπική επίθεση στον μέντορα τους και πρώην επικεφαλής τους. Δείχνουν αδυναμία να συγκρούονται σοβαρά, εποικοδομητικά και προς το συμφέρον της Νέας Σμύρνης, οι μεν αντιπολιτεύονται ,όπως άλλωστε κάνει η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης, απλά για να αντιπολιτευτούν και οι δε εμμονικα επιτίθονται συνεχώς σε αυτόν που τους ανέδειξε και τους έμαθε όσα ξέρουν με ασέβεια και κακοήθεια όπως άλλωστε αντιμετωπίζουν όλες τις δομές της πόλης που Δεν τους υπηρετούν τυφλά όπως επιθυμούν, κάτι που αποδεικνύεται συνεχώς στη Νέα Σμύρνη από τη φθίνουσα πορεία της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *