Ο Καθαρός Αέρας!

Ο Καθαρός Αέρας!

Ο αέρας που αναπνέουμε μπορεί

να περιέχει μικροοργανισμούς

που μεταδίδονται με τον βήχα, το

φτάρνισμα ή την ομιλία μας.

Οι μικροοργανισμοί αυτοί που

ονομάζονται μικρόβια, μύκητες ή

ιοί, είναι μικροσκοπικοί και

γεμίζουν τον αέρα, τα χέρια μας

και τα πράγματα μας και μας

αρρωσταίνουν.

Όπως φαντάζεστε δεν είναι λίγες οι έρευνες που έχουν καταδείξει τη σημασία του καθαρού αέρα για την υγεία μας. Την καρδιά, τους πνεύμονες, το κυκλοφορικό μας σύστημα. Ο καθαρός αέρας επηρεάζει επίσης και τη διάθεση και τη ψυχολογία μας.

Έρευνες δείχνουν ακόμα πως όταν οι άνθρωποι αναπνέουν καθαρό αέρα αισθάνονται λιγότερο άγχος και πίεση να συμβαδίσουν με κοινωνικά στερεότυπα που δεν τους ταιριάζουν.

Το ίδιο και στην πόλη μας όταν ο αέρας που αναπνέουμε είναι καθαρός, δηλαδή Δεν περιέχει τα επικίνδυνα οξείδια (θειικά, ανθρακικά και αζωτούχα), αιθάλη, αμμωνία αλλά και τα επικίνδυνα στοιχεία όπως μεθόδευση, εκμετάλλευση, σκοπιμότητα, ιδιοτέλεια, ανικανότητα, αχρηστία, κοροϊδία, πολιτική εξαπάτηση αλλά και πολλά πολιτικά εγκλήματα με τη βρωμιά και τη δυσοσμία που φέρουν, τότε και εμείς όλοι σιγά σιγά θα γίνουμε καλύτεροι.

Φύσηξε λοιπόν λίγος καθαρός αέρας στο κέντρο της Νέας Σμύρνης μόλις τα συγκεκριμένα επιβλαβή για τη πόλη ,εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, μικρόβια μετακόμισαν στη Συγγρού!

Βέβαια με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται έρχονται να ρίξουν το δηλητήριο τους και να διχάσουν τους Νεοσμυρνιους δημιουργώντας προβλήματα , πολλές φορές παράτυπα, ώστε μέσα από το μίσος που καλλιεργούν και εκμεταλλευόμενοι πάντα την πιο “μοδάτη” στρατιά από τη διχόνοια που έσπειραν, να μαζεύουν ψηφαλακια. Κάνουν τόσο πονηρά τη ζημιά οι πολιτικοί εγκληματίες της διοίκησης του Δήμου μας , που και αυτοί που υποτίθεται υποστηρίζονται (στο επιτηδευμένο και μεθοδευμένο πρόβλημα..) αρρωσταίνουν χωρίς μάλιστα να το συνειδητοποιούν!

Ας ευχηθούμε να μην έχουν σαπίσει όλοι οι Νεοσμυρνιοι από τα σχεδόν 20χρονια μολυσμένου αέρα που αναπνέουμε και ας ευχηθούμε να σταματήσουν οι πελατειακές σχέσεις και τα ρουσφέτια να δίνουν πλασματική δύναμη σε αποδεδειγμένα ανίκανους, επικίνδυνους και άεργους εκλεγμένους….οι εξυπηρετήσεις που σας κάνουν ,μας μολύνουν τον αέρα και μας έφεραν στην κατάντια της σημερινής Νέας Σμύρνης, μην αφήνετε να αποφασίζουν μόνο οι εξυπηρετουντες το μέλλον μας…Ναι στη συμμετοχή, Ναι στην απομάκρυνση των μικροβίων που ακόμα και από τη Συγγρού τη ζημιά την κάνουν, Ναι στον καθαρό αέρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *