Ο παρολίγο Βιαστής βρέθηκε

Ο παρολίγο Βιαστής βρέθηκε

Το βράδυ της 5ης Μαΐου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη, γλίτωσε για μερικά μόνο δευτερόλεπτα σεξουαλική επίθεση από νεαρό…άντρα, όπως φαίνεται καθαρά στο αντίστοιχο βίντεο, κάμερας που βρισκόταν εντός της εισόδου της πολυκατοικίας της, που κυκλοφορεί.

Η κοπέλα ισχυρίζεται πως ο συγκεκριμένος νέος την ακολουθούσε από τη στάση του τραμ Αιγαίου, που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της, κάτι που ουσιαστικά διαφαίνεται και μέσω της αντίδρασης της κοπέλας, που καθώς εισέρχεται εντός της πολυκατοικίας της, κοιτάζει πίσω της με ανησυχία κι επιφύλαξη.

Στο εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό, φαίνεται επίσης ξεκάθαρα πως ο συγκεκριμένος…νεαρός – που φορά μαύρη υφασμάτινη μάσκα, πιθανώς και με σκοπό να διατηρήσει μια σχετική ανωνυμία – έχει θέσει εσκεμμένα το, σε στύση, πέος του σε κοινή θέα!!!

Όπως επιβεβαίωσε και η γυναίκα μέσω σχετικού σχολίου της στα social media, ο συγκεκριμένος νέος βρέθηκε, προφανώς μέσω των δαχτυλικών του αποτυπωμάτων, που άφησε όταν άγγιξε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας της νεαρής.

Λέγεται πως αυτή τη στιγμή, κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης (και μάλιστα πως συνοδεύεται από τον πατέρα του), ενώ σύντομα θα οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, καθώς η κοπέλα κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.

Μαχόμαστε ενάντια κάθε μορφής βίας.

Ως γυναίκα αλλά και ως άνθρωπος, αισθάνομαι την ντροπή και το φόβο, στη θέα ενός τέτοιου εγκληματικού γεγονότος.

Η σεξουαλική βία πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

Οι γυναίκες αισθανόμαστε την ανάγκη να μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερες, φορώντας ό,τι επιθυμούμε, χωρίς να σκεφτόμαστε αν «προκαλούμε», να γυρίζουμε σπίτι μας ό,τι ώρα θέλουμε, χωρίς να σκεφτόμαστε αν μέσα στο σκοτάδι, μας ακολουθεί ο επόμενος βιαστής- κακοποιητής, να μην περπατάμε με το φόβο και την αγωνία, αλλά ξέγνοιαστες.

Να μη σκεφτόμαστε αν θα είμαστε τα επόμενα θύματα, αν θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε και πως θα επιβιώσουμε από ένα τέτοιο τραύμα – αν φυσικά η επόμενη σεξουαλική επίθεση δεν οδηγήσει στην επόμενη γυναικοκτονία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *