Πατέρας 22χρονου «βιτσιόζου»: «Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο».

Πατέρας 22χρονου «βιτσιόζου»: «Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο».

Στον εισαγγελέα για απολογία (με κατηγορία την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας), μετά το σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος του, οδηγείται σήμερα ο 22χρονος νέος που ήταν έτοιμος να επιτεθεί σεξουαλικά στη νεαρή κάτοικο της Νέας Σμύρνης το βράδυ της 5ης Μαΐου.

Ο δικηγόρος του, Γιώργος Μυταλούλης, ισχυρίζεται πως ο πελάτης του αρνείται όλες τις κατηγορίες και δηλώνει χαρακτηριστικά πως «Το αδίκημα, ακόμη κι αν υποτίθεται ότι έχει γίνει είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Ο πατέρας του 22χρονου χαρακτηρίζει το παιδί του ως «τέλειο» («Το παιδί είναι τέλειο, τι άλλο να σου πω;»), ενώ αναφέρει επίσης πως ο γιος του είναι φοιτητής, εργάζεται, πως ο ίδιος δεν πιστεύει πως ο γιος του έχει κάνει κάτι τέτοιο καθώς, όπως ισχυρίζεται «ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Ο ίδιος ο 22χρονος θεωρεί πως η συγκεκριμένη τακτική αποτελεί ένα βίτσιο (!) και λέει: «Έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω».

Ο συγκεκριμένος ταυτοποιήθηκε ως δράστης και για άλλες τρεις ίδιου χαρακτήρα υποθέσεις, ενώ υπό διερεύνηση βρίσκονται κάποια περαιτέρω «κρούσματα» στο Αιγάλεω και σε άλλες περιοχές.

Η πρώτη υπόθεση αφορά μία γυναίκα 21 ετών. Ο νέος την ακολούθησε στην Ακρόπολη στις 6 Αυγούστου του 2020.

Η δεύτερη υπόθεση σχετίζεται με μία 23χρονη Κινέζα (13 Αυγούστου) στο Παλαιό Φάληρο και η τρίτη μια 27χρονη πάλι στη Νέα Σμύρνη. Όσον αφορά το συγκεκριμένο συμβάν, φαίνεται πως, αφού ο 22χρονος ακολούθησε την κοπέλα, στις 18 Σεπτεμβρίου, εν τέλει αυνανίστηκε σε εξωτερικό, προφανώς, χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *