Περνά Περνά η Μέλισσα! Ομήρου! Ένα έργο μία Ιστορία!

Περνά Περνά η Μέλισσα! Ομήρου! Ένα έργο μία Ιστορία!

Και Αντιδημαρχια που δεν χρειαζόταν η πόλη φτιάξαμε έμμισθη.. και Αντιδήμαρχο βάλαμε καθότι αν είσαι φίλος αντιδημάρχου και πιθανώς δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στον ιδιωτικό τομέα θα σου δώσει σταυρούς να βγεις θα σε κάνει και αντιδήμαρχο.

Αλλά για το open mall Ομήρου ,τη πιο σημαντική δουλειά που είχε να κάνει.. και μεταξύ μας… ,τη μοναδική μάλλον.. (εκτός από τη προπαγάνδα στα social media που απαιτεί ατέλειωτες εργατοώρες, όπως και τις δημόσιες σχέσεις για να επανεκλεγούν…που εμείς πληρώνουμε..) ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Μάλλον οδεύει σε φιάσκο , μας έχει συνηθίσει άλλωστε η δημοτική αρχή στα φιάσκο.

Μήπως “ψήνεται” η Κόκκινη κάρτα από το εμπορικό επιμελητήριο για το project Ομήρου?? Η Αγία Βαρβάρα πάντως που είναι στο ίδιο πρόγραμμα, δείχνει να μας έχει αφήσει μίλια πίσω της!

Στην Νέα Σμύρνη αυτής της δημοτικής αρχής ούτε και η επιχειρηματικότητα ανθεί! Πιθανώς επίτηδες για να τραβήξει ως προεκλογικό έργο κι αυτό! Και κάποιοι πολιτικοί φελλοί του όπου φυσάει ο άνεμος πάω θα το “πουλήσουν” ως επιτυχία για ψηφοθηρια ?? …Άρα το δούλεμα θα συνεχιστεί…. Ίσως οι Νεοσμυρνιοι επιχειρηματίες να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να φτιάξουν επιχειρήσεις στον δήμο Αγίας Βαρβάρας που αξιοποιεί τις συγχρηματοδοτησεις και παράγει έργο προς το συμφέρον των τοπικών επιχειρήσεων και χωρίς να έχει αντιδήμαρχο αποκλειστικά στον τομέα αυτό!

Υ.Γ. Αλήθεια όλοι οι της αντιπολίτευσης τι κάνουν?? ούτε μισή ερώτηση δύο χρόνια τώρα για το συγκεκριμένο project.. Γιατί?! ..μήπως και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι να ξεκινήσουν να ελέγχουν σοβαρά τη δημοτική αρχή και να ζητάνε από δήμαρχο και αντιδημάρχους να λογοδοτούν?! Μήπως να σταματούσαν το περνά περνά η μέλισσα όλοι μαζί και να αρχίσουν να μας λένε κάθε μέρα τι κάνουν όταν πηγαίνουν για δουλειά στο γραφείο?! Και αυτό για να μην διαλυθεί η πόλη σε Μη αναστρέψιμο βαθμό…. μέχρι το 2023 όπου θα πρέπει να απολυθούν , καθώς αποδεδειγμένα πλέον, οι άνθρωποι..Δεν κάνουν..Δεν μπορούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *