Σε ασφαλές περιβάλλον η 14χρονη που έμενε σε δομή και εκδιδόταν από κύκλωμα μαστροπείας

Σε ασφαλές περιβάλλον βρίσκεται η 14χρονη, η οποία το είχε σκάσει από δομή που διέμενε και είχε πέσει θύμα μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη.

Το κοριτσάκι πλέον είναι υπό την προστασία φορέα, που ανήκει στο υπουργείο Υγείας, ενώ στην υπόθεση συνεργάζονται και άλλοι δημόσιοι φορείς με στόχο τη στήριξή του. Η υπόθεση μαστροπείας 14χρονης, που αποκαλύφθηκε στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, σόκαρε την κοινή γνώμη. Το παιδί, που έμενε σε δομή στη Νέα Σμύρνη με την αδελφή της, φέρεται να το εκμεταλλεύτηκε κύκλωμα που το εξέδιδε σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Η 14χρονη, όπως είπε Αθηνά Πάσσιου, είναι ήδη καλύτερα και συνεργάζεται με τους ειδικούς που προσπαθούν να την βοηθήσουν, ενώ δεν πάει ακόμα στο σχολείο.

Η πρόεδρος του φορέα «Θάλπος – Ψυχική Υγεία» σημείωσε επίσης ότι όλοι εμπλεκόμενοι φορείς συνεχίζουν το έργο τους για τη στήριξή της Υπενθυμίζεται ότι στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση, οι οποίοι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της μαστροπείας, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και της παιδικής πορνογραφίας.

Πηγή: Newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *