Στο Δημαρχείο για τις προκλητικές πινακίδες! Τι έγινε;

Στο Δημαρχείο για τις προκλητικές πινακίδες! Τι έγινε;

Άμεση ήταν η κινητοποίησή μας σχετικά με τις πινακίδες περί απαγόρευσης παιχνιδιού στις πλατείες! Μαζί με μια ομάδα δημοτών και φυσικά με τον Χρόνη, επισκεφτήκαμε σήμερα το πρωί την κα. Κλαίρη Δεληγιάννη στο Δημαρχείο, η οποία προς τιμήν της, ανταποκρίθηκε κατευθείαν στο αίτημά μας. Αρκετά, όμως, με την εισαγωγή, πάμε στην ουσία!

Κερασούντος 50-60. Ενοχλημένοι δημότες από τα παιδιά που παίζουν στο πάρκο… Μερικοί από τους κατοίκους αυτών των πολυκατοικιών, (10 άτομα περίπου όπως μας ενημέρωσε) ήρθαν σε επικοινωνία με τον Δήμο, τόσο με email όσο και με φυσική παρουσία και ύστερα από πιέσεις κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν. Με λίγα λόγια, ο Δήμος έκανε την χάρη σε αυτά τα άτομα και τοποθέτησε τις πινακίδες για να μην συνεχιστούν οι «ενοχλητικές» επισκέψεις και τα email τους. Λανθασμένη χαρακτήρισε την κίνηση αυτή εκ των υστέρων η κα. Δεληγιάννη, ενώ χαρακτήρισε την πινακίδα έως και «φασιστική».

Αποκατάσταση προβλήματος; Για να είναι όλες οι πλευρές ευχαριστημένες, προτάθηκε και συμφωνήθηκε, η αναδιαμόρφωση της κάθε πινακίδας, η οποία πλέον θα αναγράφει αποκλειστικά «Παίζουμε χωρίς να ενοχλούμε» χωρίς κανένα απαγορευτικό ή άλλες υποσημειώσεις και ΦΕΚ. Η συνάντηση έκλεισε ελπιδοφόρα και περιμένουμε να δούμε άμεσα πράξεις, όχι μόνο λόγια!

Ευχαριστούμε την κα. Δεληγιάννη, τόσο εμείς που παρευρεθήκαμε στη συνάντηση, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος που θα έπρεπε κανονικά να επιληφθεί επί του θέματος, ο οποίος έλαμψε διά της απουσίας του!

untitled image

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *