Συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής -ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής- Νέας Σμύρνης

Συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής -ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής- Νέας Σμύρνης

Περισσότερο απο εμφανής η νέα δυναμική και η πραγματική ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ.  Στις 8 Μαΐου εξελέγησαν στο σύνολο της επικράτειας οι νέες Συντονιστικές Επιτροπές (Σ.Ε.) των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με το Καταστατικό του Κινήματος, η ΕΔΕΚΑΠ, ολοκλήρωσε την πιστοποίηση των νέων Συντονιστικών Επιτροπών.

Σύμφωνα με πηγές μας οι επτά εκλεγμένοι που θα απαρτίζουν τη τοπική οργάνωση στην Νέα Σμύρνη θα συγκληθουν τη Δευτέρα 4/7 και θα εκλέξουν εσωτερικά τον γραμματέα και τον αναπληρωτή γραμματέα.

Πρώτος σε σταυρούς ήρθε ο Πολίτης Θωμάς ενώ ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Ντάγιος Πολυχρόνης στη πρώτη του μόλις εμπλοκή και συμμετοχή σε κομματική εκλογική αναμέτρηση.  Το σώμα συμπληρώνουν οι Τζαμτζης, Τσιρικος, Ρουμαντζας, Τζαντζιου και Παπαδοπούλου.

Τέλος να αναφέρουμε οτι η νεοεκλεγείσα τοπική συντονιστική Νέας Σμύρνης του ΠΑΣΟΚ, είχε προχωρήσει ήδη σε δράση κατά της ακρίβειας στην πλατεία Νέας Σμύρνης ,στην οποία παρευρέθηκαν , η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τόνια Αντωνίου , αλλά και οι αντιδήμαρχοι Νέας Σμύρνης, Γ. Κρικρής και Π. Συρίγος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *