Το προεκλογικό Τριώδιο άνοιξε!

Το προεκλογικό Τριώδιο άνοιξε!

Στην αγαπημένη μας Νέα Σμύρνη φαίνεται να προετοιμάζονται και να ζεσταίνουν μηχανές! Τα καφέ επάνω αλλά και γύρω από τη πλατεία φιλοξενούν κάθε μέρα..(σε εργάσιμες ώρες.. ή αλλιώς ώρες γραφείου!) αντιδημάρχους που ξεκίνησαν τη κούρσα για επανεκλογή με πληρωμένα “ρεπό” , από τα δικά μας λεφτακια … κόντρα στους καιρούς και στις εργασιακές συνθήκες στην Ελλάδα που δεν είναι και ιδιαίτερα καλές… εκτός αν είσαι αντιδήμαρχος! Τότε αλλάζει το πράγμα! Μπορείς να παίρνεις φουλ μηνιάτικο και τα πρωινά να πηγαίνεις από καφέ σε καφέ για να κάνεις τα ”κουμάντα” σου!

Τι?! Η πόλη είναι γεμάτη σκουπίδια?! Ελάτε τώρα ρε παιδιά… βγάλαμε φωτογραφίες για τα social media, φέραμε κανάλια να αναδείξουν το έργο μας, φέραμε κομματικές νεολαίες να δείχνουμε φρέσκοι, έχουμε κοτζάμ ραντεβού για ρουσφέτια για πελατειακές σχέσεις, η επανεκλογή είναι σημαντική! ..Στη βρώμικη και διαλυμένη πόλη θα κολλήσουμε?!

Τα πρόβατα άλλωστε κάνουν καρδούλες από κάτω και νιώθουν υπερήφανοι για το φαίνεσθαι και το περιτύλιγμα! Δεν τους ενοχλεί η μπόχα και η δυσοσμία από μέσα! Άρα η δουλίτσα γίνεται……

Αυτά και άλλα πολλά στα προεκλογικά μας νέα.. αύριο στις 8 πάλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *