Ανεξαρτητοποίηση Νεκτάριου Σαρδιανού

Ανεξαρτητοποίηση Νεκτάριου Σαρδιανού

Στον δρόμο της Ανεξαρτητοποίησης που άνοιξε ο Γιάννης Καρυτινός περπατά πλέον κι ο Νεκτάριος Σαρδιανός! Να τονίσουμε οτι και οι δύο Κύριοι αποχώρησαν απο την ίδια σύμπραξη του Δημάρχου. Επίσης και οι δύο καταξιωμένοι επαγγελματίες και όχι άεργοι που στηρίζονται σε δημόσιες καρέκλες. Το έργο του Νεκτάριου Σαρδιανού πλούσιο παρα τα εσωτερικά εμπόδια που έβρισκε και μάλιστα με ιδίους πόρους βοήθησε κατα τη διάρκεια της θητείας του.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει να παραπέει και να χάνει το έρισμα της εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η Δήλωση του Ανεξάρτητου πλέον Δημοτικού Συμβούλου Νεκτάριου Σαρδιανού:

”Αγαπητοί φίλες και φίλοι συνδημότες

Θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την σύμπραξη των παρατάξεων Τζουλάκη/Λαρίσση.
Οι λόγοι που με οδήγησαν στο μέσο της δημοτικής θητείας, σε αυτήν μου την απόφαση, είναι η διαφορετική φιλοσοφία όσον αφορά την πολιτική, τις αντιλήψεις και τις πρακτικές της δημοτικής αρχής, γύρω από μείζονα ζητήματα της πόλης.
Χωρίς να θέλω να υπεισέλθω αυτήν την στιγμή σε λεπτομέρειες, υπήρξε διάσταση απόψεων σε θέματα παιδείας, σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και εν πάση περιπτώσει, οι μεγάλες αλλαγές για να το πω έτσι απλά, είναι αυτές που αφορούν στην καθημερινότητα του μέσου πολίτη, και εκεί δεν νομίζω ότι έγιναν και πολλά πράγματα, δεν άλλαξε κάτι το σημαντικό δηλαδή.

Οφείλω να διευκρινίσω όμως, ότι οι όποιες διαφωνίες μου μέσα στην δημοτική αρχή, απο την δική μου πλευρά, ήταν πάντοτε πολιτικές και δεοντολογικές. Δεν ήταν καθόλου “ασυμφωνία χαρακτήρων” ή προσωπικές διενέξεις για λόγους γοήτρου ή με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση προσωπικών επιδιώξεων ή άλλων ιδιοτελών σκοπών.

Κάτι εξίσου σημαντικό, και όσο κι αν δυσαρεστήσω κάποιους, χάρην της αλήθειας οφείλω να το πω.
Υπονομεύθηκα συστηματικά από παγιωμένες ομαδώσεις μέσα στην παράταξη και σε ότι προσπάθησα να κάνω, τις περισσότερες φορές, βρήκα τον Δήμο απέναντι μου ως εμπόδιο, και όχι δίπλα μου ως αρωγό, και αυτό είναι κάτι για το οποίο λυπάμαι πραγματικά.

Πλέον χωρίς να δεσμεύω και να δεσμεύομαι, θα συνεχίσω να υπηρετώ απρόσκοπτα την πόλη, από την θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου.

Μετά τιμής
Σαρδιανός Νεκτάριος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *