Γραμματείς και Φαρισαίοι

Γραμματείς και Φαρισαίοι

Δημαιρεσίες για την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00, σε ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θα διεξαχθεί η «Εκλογή μελών προεδρείου, οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής», σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64, 67 και 74 του ν. 3852/2010 (Α’ 87).

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Κατά το δοκούν ανάγνωση νόμων αλλά και κοινής λογικής…. ανήθικα όπως συνηθίζουν άλλωστε.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για ακόμα μία φορά επιτέθηκαν οι της δημοτικής αρχής στην ευρύτερη αντιπολίτευση του Δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τη συμβολική κίνηση της να απέχει από προηγούμενες συνεδριάσεις λόγω της εμμονικης άρνησης της συμπολιτευσης να πραγματοποιήσει δια ζώσης συνεδριάσεις καθώς βολεύεται πλέον να κρύβεται πίσω από οθόνες…

Η ίδια δημοτική αρχή λοιπόν που υποκριτικά κοπτεται (όπως αποδεικνύεται σε ακόμα μία περίπτωση…) για την δημόσια υγεία , για αυτό και έκανε τα δημοτικά συμβούλια διαδικτυακά και επιτίθεται σε όποιον ζητά δια ζώσης…. αυτή η δημοτική αρχή λοιπόν τώρα κάνει δια ζώσης φιεστουλες για εκλογή νέου προεδρείου του συμβουλίου και λοιπών επιτροπών….στις γιορτές και στα προμοταρισματα των διεκδικητών καρεκλών και οφικιων….Δεν κολλάει! ….στις συζητήσεις για τα προβλήματα της πόλης και του κόσμου όπου θα χρειαστεί και αντρικια αντιπαράθεση… κολλάει… Ο νοών νοείτω …

Αυτές και αυτοί οι θρασύδειλοι άεργοι θα σας ζητήσουν ψήφο για να παρατείνουν τους επί 20ετιας μισθούς τους (….με πενιχρή όμως παραγωγή έργου…και αντικειμενικά πλέον μηδενική ουσία και ποιότητα….) Μη ξεχάσετε να τους τη δώσετε ειδικά αν σας ξαναταξουν και ρουσφετακια…!

Άλλωστε είμαστε στο 2022 … όπως αλλάζουν κατά το δοκούν άλλες διαδικασίες ας άλλαζαν κι αυτή τη διαδικασία! Υπάρχει τρόπος για ανώνυμη διαδικτυακή ψηφοφορία! Αλλά η υποκρισία δεν κρύβεται τελικά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *