ΕΛΠΙΔΑ

ΕΛΠΙΔΑ

Λένε η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…Δυστυχώς στον Δήμο Νέας Σμύρνης έχει πεθάνει προ πολλού και αρνούμαστε πεισματικά να το δούμε…

Το πέρασμα του χιονιά ονόματι ”Ελπίδα” ανέδειξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πόσο ανέτοιμοι και απροετοίμαστοι είμασταν ,το κράτος με τον ανύπαρκτο μηχανισμό του σίγουρα…, αλλά και εδώ τοπικά στο Δήμο μας. Ο χιονιάς αναμενόμενος , εδώ και πολλές ημέρες γνώριζαν! Αυτό που επέλεξαν να κάνουν ήταν να διαφημίζουν πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι για κάτι που ήδη γνώριζαν και ανέμεναν. δεύτερη κίνηση να ανακοινώσουν Κυριακή βράδυ το κλείσιμο των σχολείων…τρέξτε γονείς να δείτε τι θα κάνετε με τις δουλειές σας (για την ακρίβεια ..κόψτε το λαιμό σας…) και τρίτη και τελευταία κίνηση υψηλής ευφυίας όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα…”Μείνετε μέσα!”. Εδω μιλάμε για υψηλή πολιτική πρόληψης και αντιμετώπισης δύσκολων μεν αναμενόμενων δε.. καταστάσεων, οχι αστεία! Ο κρατικός μηχανισμός και η Περιφέρεια Αττικής απέτυχαν, ξανά!

Στο ίδιο μοτίβο και πολλοί δήμοι, όπως και ο δικός μας!

Το ήξεραν…το περίμεναν. Τι έκαναν? Τίποτα! Μηδέν..

Η κατάσταση της Νέας Σμύρνης ? Δέντρα πάνω σε μαγαζιά , δέντρα σε δρόμους σε πεζοδρόμια , σε καλώδια της ΔΕΗ, η πόλη στα σκοτάδια , η άνω Νέα Σμύρνη λες και είναι βομβαρδισμένη, δρόμοι κεντρικοί πίστες πατινάζ….και πολλά ακόμα που θα δείτε παρακάτω σε αληθινές φωτογραφίες του κόσμου και όχι προπαγάνδας υποψηφίων.

Οι φωτογραφίες με τοποθετημένες σακούλες με αλάτι σε τρείς γωνιές σε μία τόσο μεγάλη πόλη… δεν είναι πρόληψη ούτε αντιμετώπιση….Είναι προπαγάνδα. Δυστυχώς το μόνο που έγινε ήταν οι φωτογραφίες με το αλάτι με σκοπό προφανώς την εσωτερική κατανάλωση και τα χειροκροτήματα των ψηφοφόρων για το αυτονόητο.

Τα μπράβο θα έπρεπε να είναι μόνο για τους εργαζομένους που υπό οποιαδήποτε συνθήκη είναι στο πόστο τους να κάνουν τη δουλειά τους κάτι δηλαδή εκ διαμέτρου αντίθετο με τους εκλεγμένους με τους τεράστιους μισθούς και τις βλέψεις για τη δημαρχιακή καρέκλα!

Αυτό άλλωστε τους παρακινεί είτε με φωτογραφίες εκσκαφέων και αλατιών αλλά και όμορφων χιονισμένων σημείων της πόλης να κατακλύζουν τα social media για προπαγάνδα και πληρωμένη απο όλους εμάς προεκλογική καμπάνια λίγο καιρό πριν αποχωρήσει ο δήμαρχος…. Δυστυχώς όμως η εικόνα και η κατάσταση της πόλης δεν είναι αυτή που παρουσιάζει το γραφείο τύπου του δήμου που κάνει τη προεκλογική καμπάνια της μιας εκ των τριών υποψηφίων δημάρχων , ούτε τα social media του νεότερου συνυποψηφίου Δημάρχου που είναι απλά φωτογραφίες…Ο τρίτος δεν ασχολείται με όλα αυτά έχει οικονομικά ζητήματα και εσωκομματικά ζητήματα να ασχοληθεί.

Αυτός που ευθύνεται όμως σε μεγάλο βαθμό για την άθλια κατάσταση της πόλης σε ότι αφορά τον χιονιά… (γιατί για την γενική κακή πραγματικότητα της πόλης ευθύνονται πολλοί…και απο δύο τουλάχιστον παρατάξεις που κάποτε ήταν μια..) , είναι ο αντιδήμαρχος πρασίνου….που μάλλον είναι σε χειμερία νάρκη και δεν ανταποκρίθηκε ξανά…για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη κακοκαιρία. Είναι λοιπόν ο πλέον αποτυχημένος αντιδήμαρχος και αντί να ξηλωθεί, κάθε χρόνο επιβραβεύεται με ανανέωση αντιδημαρχίας… για ένα περίεργο λόγο…ο εν λόγω αντιδήμαρχος (εξαιρείται η μία φωνή εναντίον του απο την σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης..) ήταν πάντα ”αγαπημένο παιδί” και των δύο παρατάξεων που διοικούν τη πόλη 20 και πλέον χρόνια….γιατί άραγε?? Απο πολιτική και αποτελεσματικότητα ένα μηδενικό τεράστιο….τι να είναι αυτό που τον κρατάει σε καρέκλες??

Το επιτελικό Χάος κράτους και περιφέρειας λειτούργησε και εδώ με τεράστια επιτυχία….. Όπως πάντα λοιπόν μη ξεχάσετε να παραμένετε πιστοί τους ακόλουθοι και να βρίσκετε ευφάνταστες δικαιολογίες για τον εαυτό σας ώστε να τους ξαναψηφίσετε όλους αυτούς αλλά στο τέλος να δεχτείτε και την συν-υπαιτιότητα της κατρακύλας ειδικά της Νέας Σμύρνης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *