21η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης 23 /11 /2021

21η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης 23 /11 /2021

Σήμερα πραγματοποιήθηκε τελικά το τηλέΔημοτικό συμβούλιο με υποχώρηση της αντιπολίτευσης απο τις θέσεις της για δια ζώσης συμβούλιο και με μια εβδομάδα ανούσιας καθυστέρησης.

Με περίσσια υπερηφάνεια ο αντιδήμαρχος οικονομικών Στάθης Κούπας ,παρουσίασε τα οικονομικά του Δήμου. Ο οποίος μάλιστα προς το τέλος της συνεδρίασης διαπληκτίστηκε με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη κριτική που δέχεται αλλά και για το τις πταίει για τα όποια χρέη προς την Εστία Νέας Σμύρνης, δείχνοντας τον!

-Κουτελακης : ”μέσα σε τρία χρόνια πτώση 40% στον ισολογισμό του Δήμου” !!!

-Κιουλάνης: ”H αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης”

-Καρυτινός: “Επιτακτική η ανάγκη για ενίσχυση κοινωνικής πολιτικής αλλά και χρηστής διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου”

-Απο την άλλη είδαμε και στελέχη όπως ο κος Συρίγος να κάνει Αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση , να ενοχλείται από κριτική και να μιλάει για σχεδιασμό…κάτι στο οποίο ο ίδιος απέτυχε παταγωδώς με πολιτικά του θύματα τα παιδιά και τους γονείς της πόλης μας….

Υ.Γ. εδω να σχολιάσουμε τυχαία εντελώς…..οτι…στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί και επουδενί με τέτοια αλαζονεία!

-Επίσης η κα Δεληγιάννη μίλησε όμορφα προς τα αριστερά αλλά και προς τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο ίσως καλοπιάνοντας τους λόγω της βλέψης της για τη καρέκλα του Δημάρχου…και όπως πάντα αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση εμμονικα.

-Κρικρής: ”Δέσμευση για εξοικονόμηση χρημάτων από διαχείριση αποβλήτων”

-Στήριξη τελικά στη ψηφοφορία απο τη Στροφή Νέας Σμύρνης αλλά και απο τον Ανεξάρτητο Δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Καρυτινό ,για τον ισολογισμό του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *