Το γιοφύρι της Αρτά..κης

Το γιοφύρι της Αρτά..κης

Ολημερίς το Γκρέμιζαν ….ποτέ δεν εχτιζόταν..

untitled image

Το κλειστό Αρτάκης που έγινε μπάζα.. Μαζί του γκρεμίστηκε και ο τοπικός αθλητισμός και από οικονομικής άποψης αλλά και αθλητικής! Μόνο η ιστορία αντιστέκεται ακόμα…για πόσο όμως?! Αθλητικά Τμήματα του Πανιωνίου κυρίως αλλά και άλλων ομάδων, που πραγματοποιούσαν τις προπονήσεις τους εκεί και έδιναν αγώνες, βρέθηκαν σε οικονομική δυσχέρεια σε κακή αγωνιστικά κατάσταση και το σημαντικότερο άστεγοι επ αόριστο! Να θυμίσουμε ότι το έργο αυτό έχει εγκριθεί από εποχής περιφερειάρχη Σγουρού! Η δημοτική αρχή επέλεξε να το γκρεμίσει λίγο πριν τις εκλογές του 2019 , προς το τέλος δηλαδή της θητείας.. Δούρου! Μιλάμε λοιπόν για ένα έργο που μετράει ήδη πολλά χρόνια στην πλάτη του και με απόλυτα αβέβαιο μέλλον! Οι δικαιολογίες για το χρόνο γκρεμίσματος συχνά πυκνά διαφέρουν και δεν πείθουν.

“Με ενδιαφέρει πολύ να γίνει το έργο. Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ως δήμος να μη δώσουμε δικαιολογία για νέο διαγωνισμό. Συνεργάζεται ο μελετητής με τον ανάδοχο, άρα σημαίνει ότι πάει καλά το θέμα. Μέσα στον Σεπτέμβρη βλέπω να ξεκινάει το έργο. Δεν υπάρχει δικαιολογία μετά.”

, δημόσια δήλωση του Δημάρχου Τζουλάκη τον Ιούλιο του 2020 μια από τις πολλές “αναβλητικες” δηλώσεις από μεριάς διοίκησης του Δήμου Νέας Σμύρνης και ακόμα μια προθεσμία που ΔΕΝ τηρήθηκε. Απορίας άξιο γιατί δεν υπάρχει σθεναρή αντίδραση ,όχι φυσικα από τους οργανωμένους φιλάθλους που είναι οι μόνοι που πιέζουν, αλλά από μεριάς επίσημου Πανιωνίου , ίσως να παίζει σημαντικό ρόλο για τη σιωπή..ότι πολλά στελέχη της δημοτικής αρχής είναι και στελέχη της ομάδας. Το μόνο σίγουρο και ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι καμία δήλωση και υπόσχεση πια δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή και αξιόπιστη.

To be continued…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *