Ο πολιτικός χάρτης της Νέας Σμύρνης εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών

Ο πολιτικός χάρτης της Νέας Σμύρνης εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών

Τελευταία κυκλοφορούν ψευδή και παραπλανητικά δημοσιεύματα μέσω σελίδων που θέλουν να εξυπηρετήσουν υποψηφίους δημάρχους. Εδώ θα σας παρουσιάσουμε την πραγματική εικόνα και τον πραγματικό πολιτικό χάρτη της Νέας Σμύρνης εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όλες ανεξαιρέτως οι παρατάξεις έχουν υποψηφίους που έχουν ενασχοληθεί με τα κοινά ουκ ολίγα χρόνια είτε ως δημοτικοί σύμβουλοι είτε ως αντιδήμαρχοι είτε ως δήμαρχοι είτε ως απλοί υποψήφιοι. Ας περάσουμε όμως στο “ψητό”.

Ο δήμαρχος Τζουλάκης που προέρχεται από την παράταξη του Γ.Κουτελάκη και ήταν επί σειρά ετών αντιδήμαρχος μαζί του , αποσύρεται και έτσι οι 8 αντιδήμαρχοι της δημοτικής αρχής έκαναν τις επιλογές τους. Οι 5 εξ αυτών ,άρα και η πλειοψηφία, συνεχίζουν μαζί , Δεληγιάννη, Λαρίσης, Κονιδάρης, Κουκάς, Βολικας, με μπόνους τον Β.Χατζατουριαν πρόεδρο του πολιτιστικού οργανισμού επί 20ετιας. Ο Γιατζιδης επιστρέφει στον πρώην Δήμαρχο. Ο Νασιμπιαν στην Δήμητρα Νάνου και ο Π.Συριγος ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο. Επίσης στην παράταξη Δήμητρας Νάνου συναντάμε και τους δύο ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους που έχει το Δ.Σ. Νέας Σμύρνης. Η παράταξη του Γ.Κουτελακη που έχει διατελέσει δήμαρχος για 12 περίπου χρόνια , εκτός από τον τρέχων αντιδήμαρχο έχει και πολλούς πρώην αντιδημάρχους στις τάξεις του. Στην παράταξη του Κρικρη επί σειρά ετών αντιδημάρχου καθαριότητας βλέπουμε πολλούς υποψηφίους συμβούλους, που κάποιοι έχουν πάρει θέσεις τα τελευταία χρόνια σε διάφορες επιτροπές, από το ψηφοδέλτιο Τζουλακη. Ενώ όπως είδαμε και πιο πάνω η πλειοψηφία της διοίκησης Τζουλάκη πορεύεται με την Δεληγιάννη η οποία άλλωστε πήρε και το δαχτυλίδι της διαδοχής του δημάρχου, μέσα από τα χέρια του Κρικρή.

Μετά στις υπόλοιπες παρατάξεις συναντάμε κυρίως κομματικά στελέχη όπως του ΣΥΡΙΖΑ στη Στροφή, του ΚΚΕ στη Λαϊκή συσπείρωση και άλλα πιο ακραία στοιχεία είτε αριστερά είτε δεξιά σε μικρότερες παρατάξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *