Αυτοί διοικούν τον Δήμο μας…

Τα ίδια Παντελακη μου τα ίδια Παντελή μου… για ακόμη μια φορά στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Σμύρνης η κατάσταση ξέφυγε εκτός Ορίων. Κακοί οιωνοί ξεκίνησαν ήδη από το πρώτο μισάωρο της συνεδρίασης, την στιγμή που ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πόλη ανάποδα» κ.Καλαμπόκας, διέκοψε την ομιλία της δημοτικής συμβούλου Μαρίνας Δεκούλου, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για το «πηγαδάκι» που είχε στηθεί μεταξύ δημοτικών συμβούλων της δημοτικής αρχής. Πιο συγκεκριμένα τα παράπονα απευθύνονταν στους δημοτικούς συμβούλους, Κονιδαρη, Χατζατουριάν και Συρίγο, με τον ισχυρισμό ότι, όχι μόνο δεν σέβονται την ομιλήτρια, αλλά και παρακωλύουν την ομαλή διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου με τους ψιθύρους τους, όπου σχολιάζουν αρνητικά τους συνάδερφους τους. Η απάντηση ήταν άμεση από την εκ των δεξιών του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου πτέρυγα, όπου υπερασπιζόμενοι τους εαυτούς τους, πέρασαν στην αντεπίθεση, κατηγορώντας τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «πόλη ανάποδα», ότι αυτός παρακωλύει την ομαλή διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου, ενώ στο πλευρό τους τάχθηκε και η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, Κλαίρη Δηληγιάννη, κατηγορώντας τον ότι κάνει “ντου”.

Λίγα λεπτά μετά και ενώ τα πνεύματα έχουν οξυνθεί μέσα στο ρινγκ που ονομάζεται αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, τον λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Κωστής Αναγνωστόπουλος, από την παράταξη «Ποιότητα ζωής» , Δεν πέρασαν περισσότερο από 10 λεπτά, τα οποία φάνηκε πως ήταν υπεραρκετά, ώστε τα λεγόμενά του να εξοργίσουν τον πρόεδρο πολιτιστικού οργανισμού Βαγγέλη Χατζατουριάν. Ο τελευταίος αμέσως έλαβε τον λόγο, απαντώντας με μια ανεξήγητη μανία σε έντονο κλίμα στον δημοτικό σύμβουλο της αντίπαλης παράταξης, με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν σε μια υποτίθεται δημοκρατική συνεδρίαση, όπως το «γυναικούλα». Εν συνεχεία ξέσπασαν έντονες αντιδράσεις από τα στελέχη της παράταξης «ποιότητα ζωής», μετατρέποντας το δημοτικό συμβούλιο σε μάχη επι προσωπικού. Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του τέως δημάρχου, προέβησαν σε ερωτήσεις άσχετου με την συνεδρίαση περιεχομένου αλλά σχετικού με την εν λόγω “μάχη”, επιμένοντας να μάθουν ποιοι είναι οι οικονομικοί πόροι του Βαγγέλη Χατζατουριάν.

Όλα αυτά έρχονται για ακόμα μια φορά να μας υπενθυμίσουν με τον πιο δυσάρεστο τρόπο, σε ποια άτομα δώσαμε ψήφο στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Έρχονται να μας υπενθυμίσουν την αχίλλειο πτέρνα ενός δήμου διαμάντι, που δυστυχώς οι «άρχοντές» του αποφασίζουν να τον υποβαθμίζουν διαρκώς με τον πιο άσχημο τρόπο

Άνοιγμα φωτογραφίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *