Γραμμή «Δημότη»

Γραμμή «Δημότη»

Έχεις κάποιο πρόβλημα με την καθαριότητα στη γειτονιά σου; Έχει καεί κάποια λάμπα και δεν βλέπεις το βράδυ στον δρόμο; Θες να ενημερωθείς για τα ωράρια της Δημοτικής συγκοινωνίας ή μήπως να αναφέρεις κάποιο πρόβλημα για την χάραξη και την ακεραιότητα των δρόμων γύρω σου; Για όλα αυτά μπορείς να καλέσεις στην Γραμμή Δημότη του Δήμου Νέας Σμύρνης 24 ώρες το 24ωρο!

Ας περάσουμε, όμως, στα ψιλά γράμματα που δεν αναφέρονται πουθενά. Από το 2017, λειτουργεί ή μάλλον, υπολειτουργεί η άγνωστη για τους περισσότερους συνδημότες μας, γραμμή δημότη, 1568. Κάθε στιγμή της ημέρας, ο καθένας μπορεί να τηλεφωνήσει και να αναφέρει το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει. Όλα ωραία μέχρι εδώ. Αυτό που δεν είναι γραμμένο πουθενά είναι πως η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν! Για κάθε κλήση που κάνετε, λοιπόν, στο τετραψήφιο αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε… Α, και κάτι ακόμα, η «24ωρη» εξυπηρέτηση, όπως έχει αποδειχτεί μόνο 24ωρη δεν είναι…

Μάλλον η καλύτερη «γραμμή δημότη» είναι οι ομάδες στο facebook, όπου και οι περισσότεροι, πλέον, βασίζονται για την ενημέρωση, την ιατρική περίθαλψη, την ψυχαγωγία τους και άλλα πολλά.

untitled image

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *