Εδώ Φάκελοι χάνονται…Αναπλάσεις αρμενίζουν

Εδώ Φάκελοι χάνονται…Αναπλάσεις αρμενίζουν

Απρίλιος του 2021..Η πολεοδομία πραγματοποιεί αυτοψία σε χώρο του Δήμου Νέας Σμύρνης και όπως γίνεται παντού καταλήγει σε κάποια συμπεράσματα τα οποία τα επιδίδει σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Οι υπηρεσίες του δήμου κλειστές όταν ολοκληρώθηκε η αυτοψία…η μόνη ανοιχτή η καθαριότητα έτσι λοιπόν ο φάκελος παραδόθηκε εκεί.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο δήμαρχος στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, δεν επιβεβαίωσε όμως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Σε ένα δημοτικό συμβούλιο λοιπόν που κράτησε πάνω από 8 ώρες (!) ..Δεν βρέθηκε τρόπος να μεταφερθεί ο φάκελος της πολεοδομίας που αφορούσε σε θέμα συζήτησης στο συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο! Αντ αυτού λοιπόν και πολύ βολικά το θέμα πήρε αναβολή… αναλώθηκαν όλοι αυτοί του δημοτικού συμβουλίου σε τσακωμούς χωρίς νόημα και παρελθοντολογιες! Δεν τσακώθηκαν ας πούμε για το πώς είναι δυνατόν?! να μη ξέρετε ρε παιδιά που είναι ένας επίσημος φάκελος και να μη μπορείτε να τον φέρετε στο δημοτικό συμβούλιο.. δουλειά σας είναι στη τελική..

Παρ όλα αυτά.. μέχρι και σήμερα σιγή ιχθύος! Καμία κουβέντα για το εάν βρέθηκε ο φάκελος και καμία κουβέντα για το περιεχόμενο του!! Ίσως το πιο ουσιαστικό θέμα γιατί είναι ακόμα ένα που αποδεικνύει και πολιτική σκοπιμότητα και πολιτική ανικανότητα , αλλά κανείς δεν λέει τίποτα…σαν να μην έγινε ένα πράγμα.

Αντ’ αυτού λαλίστατος ο δήμος μας για ακόμα μια ανάπλαση του άλσους! Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να διαχειριστούν έναν φάκελο…θα διαχειριστούν εκατοντάδες χιλιάδων ευρώ, δικών μας χρημάτων για να Ξανά-Αναπλάσουν το άλσος.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

untitled image

Πολυχρόνης Ντάγιος
+ posts

Πολυχρόνης Ντάγιος

Επαγγελματίας Τουριστικού κλάδου και κλάδου Εστίασης.  Στην αγορά εργασίας από τα 18 του χρόνια ήδη, παράλληλα με τις σπουδές του σε Τουριστικά και Οικονομικά.

Εκτός απο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις , είναι ιδρυτικό στέλεχος του μη κερδοσκοπικού συλλόγου Κάντο Πράξη αλλά και Πρόεδρος του συλλόγου, αρθρογραφεί για το site NS Reloaded , αλλά και για τοπική εφημερίδα της Νέας Σμύρνης  και συμμετέχει στην αρχισυνταξία και παρουσίαση της εκπομπής "Κάντο Πράξη".

'Εντονα πολιτικοποιημένος και με δυναμική παρουσία στη τοπική κοινωνία αλλά και τα κοινά της Νέας Σμύρνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *