Τη λιγουρεύεστε τη λιμπίζεστε?!

Τη λιγουρεύεστε τη λιμπίζεστε?!

Τη λιγουρεύεστε την ισότητα?! τη λιμπίζεστε?! Και εγώ!

Κάθισα ένα απόγευμα λοιπόν και παρακολούθησα δημοτικό συμβούλιο έπειτα απο παρότρυνση φίλων….και τι κατάλαβα?! Είσαι μέλος της συμπολιτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Νέας Σμύρνης ? Τέλεια! Δεν έχεις καμία πίεση να τηρήσεις χρονοδιαγράμματα και κανονισμούς, δεν εγκαλεισαι στη τάξη όταν ξεφεύγεις βρίζεις και προσβάλλεις , μπορείς να φεύγεις και να ξαναρχεσαι , σε παίρνουν τηλέφωνο να ψηφίσεις για να μη χαθεί το μέτρημα υπέρ του δημάρχου , γιατί είναι σημαντική η ψήφος σου και φυσικά μπορείς να πεταγεσαι να διακόπτεις και να λες ότι σου κατέβει σε οποιαδήποτε στιγμή.

Αν από την άλλη ανήκεις στην αντιπολίτευση και μάλιστα δεν είσαι και λίγο γλοιώδης ή λίγο γλυφτης ρε παιδάκι μου… τότε λυπάμαι οι κανονισμοί ισχύουν στο έπακρο! Πρέπει να είσαι to the point, πρέπει να μη ξεφεύγεις πολύ από το χρόνο που έχεις, πρέπει να είσαι παρόν στη ψηφοφορία αλλιώς δε θα σε κυνηγάμε να ψηφίζεις, ποιος είσαι που θα σε παρακαλάμε κιόλας… πρέπει να είσαι απόλυτα τυπικός και υποτακτικός αλλιώς κλείνουμε τα μικρόφωνα και αν λες “πραγματάκια” που δεν κάνει να ακουστούν γιατί κάποιοι θίγονται και γιατί ακόμα χειρότερα θα .. μαθευτούν.. τότε μιλάνε όλοι μαζί από πάνω σου για οτιδήποτε μπορούν προκειμένου να μην ακουστείς και φυσικά δε τρέχει τίποτα! Είναι το δίκαιο!

Το γιατί να γίνεται αυτό ίσως και να μην είναι οφθαλμοφανές ή απαραίτητα από όποιον “αναγκάστηκα” φαίνεται να το υπηρετεί.

Ας ευχηθούμε το 2023 να προσέξουμε εμείς που τους ψηφίζουμε που το ρίχνουμε και να έχουμε ριζικές αλλαγές επιτέλους για να απαλλαχτούμε από οποιαδήποτε καθεστωτική φιλοσοφία και τους υπηρέτες αυτής είτε είναι μεγάλοι σε ηλικία είτε παιδάκια αναθρεμενα έτσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *