Υποκρίνεσαι το Ξέρω…Υποκρίνεσαι

Υποκρίνεσαι το Ξέρω…Υποκρίνεσαι

Σε ερώτηση-τοποθέτηση του κυρίου Βρεττού από τη λαϊκή συσπείρωση, πολύ ορθά κατά την ταπεινή μου άποψη… έθεσε το θέμα επιστροφής στα δια ζώσης δημοτικά συμβούλια! Χαρακτηρίζοντας βέβαια με δόση υπερβολής τις τρέχουσες τηλεδιασκέψεις ως “ψεύτικα” συμβούλια… Οι πρώτοι, λοιπόν, που έσπευσαν να υπερασπιστούν τη συνέχιση της τωρινής κατάστασης με τις τηλεσυνεδριασεις ήταν δύο συνεργάτες του δημάρχου εκ δεξιών… πολύ δεξιών… που συνηθίζουν να πετάγονται, να διακόπτουν αγενώς, να σπαταλούν χρόνο είτε για να υπερασπίζονται την κυβέρνηση είτε για να κατηγορούν άλλους ότι κάνουν αυτό που κάνουν και οι ίδιοι…

Τα δύο συγκεκριμένα μέλη, ο ένας αρκετά μεγάλης ηλικίας ο άλλος νεανίας, που είναι ΚΑΤΆ των δια ζώσης δημοτικών συμβουλίων, συνηθίζουν όμως να είναι Υπέρ του καφέ με φίλους στην πλατεία! Όπου οι αποστάσεις σε ένα τραπεζάκι είναι πολύ μικρότερες χωρίς μάσκες και με άλλα τραπεζάκια γύρω γύρω και μάλιστα σε μέρες και ώρες αιχμής!

Ή το ένα ή το άλλο θα πρέπει να κάνετε “κύριοι” όχι ότι εξυπηρετεί και ότι βολεύει! Το λιγότερο υποκριτικό μπορεί να χαρακτηριστεί όλο αυτό!

Προς τιμήν του ο δήμαρχος δήλωσε ότι δεν έχει αντίρρηση να επιστρέψουν στα διά ζώσης δημοτικά συμβούλια αρκεί να το επιτρέπει το υπουργείο εσωτερικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *