Λογοκρισία ή Ανοησία ;

Λογοκρισία ή Ανοησία ;

Ο κόσμος της Νέας Σμύρνης έχει ξεπεράσει τα όρια της υπομονής του, με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όλα όσα συνέβησαν ακόμα και στη δική μας πόλη, επανήλθε στο φως και το φαινόμενο της λογοκρισίας!
Αν δεν είσαι ‹φίλος› και δεν τα λες ‹ωραία›…Block και φίμωση.
Οι πολλές και συνεχείς αποδείξεις της κατρακύλας της πόλης μας , των αδικαιολόγητων λαθών , ”κακοτεχνιών” και της αυταπόδεικτης πλέον κακής διαχείρησης , εξαγριώνουν όλο και περισσότερο κόσμο της Νέας Σμύρνης και έρχεται εδώ να επιβεβαιώσει αλλά και να ενισχύσει την οργή αυτή , το γεγονός ότι ακόμα και η σελίδα του γραφείου τύπου του δήμου ,που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι του δήμου και των δημοτών και όχι των όποιων εκλεγμένων ή της όποιας παράταξης διοικεί, λογοκρίνει , φιμώνει και ”μπλοκάρει” όποιον τολμάει να θίξει και να προβάλλει τα κακώς κείμενα. Παρακάτω θα βρείτε και τις φωτογραφίες απο τις καταγγελίες του αγανακτησμένου πλέον κόσμου της Νέας Σμύρνης.
Στο 2021 και στην πλήρη άνθιση των social media η αντίθετη άποψη και η έκθεση της αλήθειας και της πραγματικότητας ενοχλεί και με κάθε δυνατό τρόπο φιμώνεται και αποκλείεται. Το ανησυχητικό είναι οτι το φαινόμενο αυτό δεν αφορά μόνο σε προσωπικές σελίδες, που μπορεί να θεωρηθεί θεμιτό κατα μία έννοια , αλλά και σε δημόσιες σελίδες όπου ανάλογα με το που είναι στρατευμένος ο εκάστοτε διαχειριστής και το τι υπηρετεί , φιμώνει και αποκλείει αντίθετες φωνές ,απόψεις και άτομα για να μη χαλάσουν το image αλλά στην ουσία τη.. προπαγάνδα!
Με πολλές σελίδες όπως και αυτή του γραφείου τύπου, που αφορούν τη πόλη μας να είναι στρατευμένες απο απλούς δημοτικούς συμβούλους μέχρι δημάρχους και αντιδημάρχους , τα φαινόμενα αποκλεισμού και διαγραφής ατόμων και σχολίων απο αυτές είναι ανησυχητικά πυκνά.
Αυτό βέβαια είναι κάτι που ίσως να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα απο αυτό που θέλουν οι ”διαχειριστές” , οι οποίοι έχουν ως μέλημα να προστατέψουν τη προπαγάνδα στους ‹φίλους› τους που τους διατηρούν ψηλά σε ισχύ, καθώς τελικά καταφέρνουν να εκθέτουν τον άσχημο αυτό τρόπο επιβολής τους στα social media. Πλέον όμως ούτε η προπαγάνδα κρύβεται όπως ούτε και η ανικανότητα και η ανεπάρκεια.

Δημοκρατία;;
Μένει να δούμε εάν αυτό θα οδηγήσει επιτέλους και σε έμπρακτη αποδοκιμασία.

πηγή

Silence.. I block You!

https://www.editors.dhmosiografos.gr/arthrografoi/polychronis-ntagios/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *