Αναίσχυντη επίθεση στον αντιδήμαρχο οικονομικών και υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πολύδωρο Συρίγο

Αναίσχυντη επίθεση στον αντιδήμαρχο οικονομικών και υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πολύδωρο Συρίγο

Στις 23 Ιουνίου ο αντιδήμαρχος οικονομικών Νέας Σμύρνης και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ δέχτηκε μια αναίσχυντη επίθεση από αγνώστους, προκαλώντας του ζημιές στο αυτοκίνητό του. Ακολουθεί η δήλωσή του:
Δεν εκβιάζομαι, δεν εκφοβίζομαι , δεν απειλούμαι…
Φίλες και Φίλοι
Στις 23 Ιουνίου 2023 έξω από το Δημαρχείο της Ν.Σμύρνης, μέρα μεσημέρι, άγνωστοι; προξένησαν σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητό μου, σκίζοντας ένα από τα λάστιχά του. Έχω ήδη μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ν.Σμύρνης δίνοντας στις Αρχές το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό ενώ παράλληλα κατέθεσα μήνυση κατ’ αγνώστων.
Πρόκειται για τραμπούκικη ενέργεια αισχίστου είδους και φυσικά δεν θα περάσει έτσι. Κανείς και για κανένα λόγο δεν έχει το δικαίωμα να προσπαθεί να με φιμώσει, μέσα στην πόλη που ζω και εργάζομαι, για τις πολιτικές μου απόψεις, ως υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κίνηματος Αλλαγής στο Νότιο Τομέα, ως Αντιδημάρχου και ως ενεργού πολίτη.
Δηλώνω σε όλους αλλά και σε καθένα χωριστά ότι :
ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΟΒΙΖΟΜΑΙ.
Αντίθετα θα συνεχίσω αταλάντευτα, χωρίς φόβο, με μεγαλύτερο πάθος, να αγωνίζομαι για να κάνουμε την Ν.Σμύρνη, την χώρα μας, ακόμα καλύτερες, απομονώνοντας όλους εκείνους που λειτουργούν στο σκοτάδι και το παρασκήνιο και πιστεύουν ότι μπορούν να μας εκφοβίζουν με την «βοήθεια» ανθρώπων που κινούνται εκτός νομιμότητας. Γκεμπελίστικες ενέργειες δεν χωρούν στην πόλη μας και πρέπει όλοι μαζί να τις θέσουμε στο περιθώριο.
Στις φασιστικές νοοτροπίες απαντώ με την 25ετή παρουσία μου στα δημοτικά δρώμενα της πόλης και τώρα ως υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο Νότιο Τομέα.
Ως εδώ λοιπόν φτάνει πια…
Δεν θα χαριστώ ως Νεοσμυρνιώτης που αγαπώ την πόλη μου και τους ανθρώπους της σε κανέναν. Θα συνεχίσω να υπηρετώ τις αρχές της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, της αξιοπιστίας και της διαφάνειας. Το οφείλω στην οικογένεια μου, στη νεολαία μας αλλά και σε όλους εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *