20 χρόνια μάστορες και μάστορα γυρεύουν…

Με εκδικητική διάθεση «ξύπνησε» από τον λήθαργο ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης. Ο μέχρι πρότινος απών δήμαρχος, από όλους τους τομείς και τα καθήκοντά του, ο οποιος τα έχει παραδώσει όλα, άνευ όρων στην διάδοχό του Κλαίρη Δεληγιάννη ενοχλήθηκε από την ισχυρή παρουσίαση της υποψήφιας δημάρχου Δήμητρας Νάνου και την υγιή προοπτική που φέρνει στην πόλη της Νέας Σμύρνης, αποφασίζοντας να «ξηλώσει» τους αντιδημάρχους, που συστρατεύονται μαζί της.

 

Αναλυτικότερα ο έμμισθος αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, Αλέξανδρος Ζαβός, έχασε την θέση του, όπως και ο κ. Δημάκης, που βέβαια διατελούσε τα καθήκοντά του χωρίς να πληρώνεται. Στην θέση τους τοποθετήθηκαν με αντιμισθία ο κ. Κουκάς και ο Γιώργος Λαρίσης ως έμμισθος, όπου και οι δυο ανήκουν στην διάδοχη παράταξη της Κλαίρης Δεληγιάννη. Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Οδυσσέας Νασιμπιάν, που πάνω του έχει πέσει το μεγαλύτερο βάρος, από τις «αμαρτίες» των ιθυνόντων εφόσον έχει αναλάβει και αναπληρωτής δήμαρχος, διατήρησε δικαιωματικά την θέση του, παρόλα αυτά πλέον δεν θα πληρώνεται, όπως γινόταν μέχρι πρότινος. Οι εξελίξεις αυτές, έρχονται για να επιβεβαιώσουν για ακόμα μια φορά την ιδιαίτερη συμπάθεια του δημάρχου προς το προσωπο της Κλαίρης Δεληγιάννη, όπου σε εκείνη βλέπει έναν «ειδικό διάδοχο» της παράταξής του, η οποία προέρχεται από την παράταξη του πρώην δημάρχου, Γ. Κουτελάκη και έχει χωρισθεί εκ νέου σε διαφορετικά μέτωπα. Εξάλλου και ο υποψηφιος δήμαρχος Γιώργος Κρικρής, που παρουσιάζεται στην νέα γενιά, ως κάτι «καινούργιο» πριν λίγους μήνες συμπορεύοταν μαζί τους για αρκετά χρόνια, όπου και έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην διοίκηση της πόλης, όντας απόλυτα ευθυγραμμισμένος με τον δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη και την Κλαίρη Δεληγιάννη.

 

Στην πραγματικότητα οι παρατάξεις «Ζούμε Νέα Σμύρνη» και «Νέα Σμύρνη, μαζί δυνατά», αποτελούν τις τερατογενέσεις του μορφώματος «Πόλη Πρότυπο», η οποία προήλθε από την παράταξη «Ποιότητα Ζωής», όπου συνέβαλαν στην παρακμή της Νέας Σμύρνης τα τελευταία χρόνια

 

Άνοιγμα φωτογραφίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *