Δραματική σχολή Νέας Σμύρνης

Δραματική σχολή Νέας Σμύρνης

Η υποκριτική φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη αγάπη διαφόρων στο δημοτικό συμβούλιο! Κάποιοι “κύριοι” που ίσως να μην έχουν πια πλήρη διαύγεια και που σίγουρα δεν έχουν σε προτεραιότητα την Νέα Σμύρνη και απέχουν από τη δημοκρατία και την ελευθερία που υποτίθεται υπερασπίζονται, ενοχλούνται από την παράθεση και προβολή των όσων οι ίδιοι κάνουν! Άκουσον άκουσον Δεν τους ενοχλεί το ατόπημα τους! Τους ενοχλεί όταν διαδίδεται στον κόσμο της Νέας Σμύρνης! Μα γιατί είστε τότε δημοτικοί σύμβουλοι και υποτίθεται κοπτεστε για τα κοινά και το λαϊκό συμφέρον?! Οι ίδιοι λοιπόν, αυτοί που υποτίθεται κοπτονται για την ελευθερία , τραμπουκιζουν και προσπαθούν να φιμωσουν νέους ανθρώπους και δημότες Νέας Σμύρνης που απλά παραθέτουν τα όσα εκείνοι κάνουν! Ούτε καν για απόψεις… απλά και μόνο επειδή τόλμησαν να παραθέσουν τα γεγονότα!!!

Μόνο ντροπή για το ξεπεσμό, τη κατάντια και την υποκρισία αυτή.

Μάλιστα διερωτονται γιατί δεν προβάλλεται το κομματικό τους έργο… κάτι που σίγουρα δεν ενδιαφέρει τη Νέα Σμύρνη αλλά παρόλα αυτά όταν κλήθηκαν για συνέντευξη…απαξίωσαν..!

Ξυπνήστε “κύριοι” τα κομματικά συμφέροντα σας Δεν μας ενδιαφέρουν! Οι συνωμοσίες που φαντάζεστε είναι μόνο για άλλοθι των αδυναμιών σας αλλά και της ανικανότητας σας και της ασοβαρης στάσης σας, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για εσωτερική κατανάλωση πόλωση και αποπροσανατολισμο… δικό σας το πρόβλημα γιατί Δεν μας αφορά! Σοβαρευτείτε! Ασχοληθείτε εάν μπορείτε με αυτά που πρέπει και σταματήστε τις ανοησίες και τα κομματικά παιχνίδια εις βάρος της Νέας Σμύρνης και του κόσμου της.

Πολυχρόνης Ντάγιος
+ posts

Πολυχρόνης Ντάγιος

Επαγγελματίας Τουριστικού κλάδου και κλάδου Εστίασης.  Στην αγορά εργασίας από τα 18 του χρόνια ήδη, παράλληλα με τις σπουδές του σε Τουριστικά και Οικονομικά.

Εκτός απο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις , είναι ιδρυτικό στέλεχος του μη κερδοσκοπικού συλλόγου Κάντο Πράξη αλλά και Πρόεδρος του συλλόγου, αρθρογραφεί για το site NS Reloaded , αλλά και για τοπική εφημερίδα της Νέας Σμύρνης  και συμμετέχει στην αρχισυνταξία και παρουσίαση της εκπομπής "Κάντο Πράξη".

'Εντονα πολιτικοποιημένος και με δυναμική παρουσία στη τοπική κοινωνία αλλά και τα κοινά της Νέας Σμύρνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *