Κατά το Δοκούν

Κατά το Δοκούν

Δημοτικό συμβούλιο Νέας Σμύρνης Δευτέρα 11/10/2021. Ψεκάστε Σκουπίστε ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ .

Το τελειώσατε βέβαια απευθύνετε στους ίδιους απλά ακόμα δεν θέλουν να το αποδεχτούν. Είδαμε λοιπόν ένα δημοτικό συμβούλιο επι των παρόντων καθώς είχαν προηγηθεί δύο αναβολές λόγω αποχής σύσσωμης της αντιπολίτευσης. Ένα Δ.Σ. πολύ σύντομο, όπου τα μέλη της δημοτικής αρχής κατάφεραν μέχρι και μεταξύ τους να τσακωθούν απούσης της αντιπολίτευσης. Είδαμε ακόμα και στους ”δικούς τους” να μην επιτρέπονται εξηγήσεις επεξηγήσεις και ερωτήσεις για να μη χάνουν χρόνο τώρα με δημοτικά συμβούλια….Είδαμε απέραντη και αγχωτική βιασύνη για πρώτη φορά στα χρονικά να ξεκινάνε ακριβώς 16:30 τη διαδικασία ,όπου στα πρώτα λίγα λεπτά είχαν ξεπετάξει τα 4 πρώτα θέματα αναμόρφωσης προυπολογισμού!! Θέματα που δεν τα λες και αδιάφορα!

Τροφή για σκέψη λοιπόν…….Όταν οι ίδιοι απαξιώνουν με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου….πώς είναι δυνατόν και με τι απύθμενο θράσσος έρχονται να σας ”ζητήσουν” να τους κάνετε δημοτικούς συμβούλους? Και εσείς που τους ψηφίζετε ήδη πόσα χρόνια γιατί άραγε το κάνετε?

Κεμάλ ο κόσμος θα αλλάξει ποτέ…??

Πολυχρόνης Ντάγιος
+ posts

Πολυχρόνης Ντάγιος

Επαγγελματίας Τουριστικού κλάδου και κλάδου Εστίασης.  Στην αγορά εργασίας από τα 18 του χρόνια ήδη, παράλληλα με τις σπουδές του σε Τουριστικά και Οικονομικά.

Εκτός απο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις , είναι ιδρυτικό στέλεχος του μη κερδοσκοπικού συλλόγου Κάντο Πράξη αλλά και Πρόεδρος του συλλόγου, αρθρογραφεί για το site NS Reloaded , αλλά και για τοπική εφημερίδα της Νέας Σμύρνης  και συμμετέχει στην αρχισυνταξία και παρουσίαση της εκπομπής "Κάντο Πράξη".

'Εντονα πολιτικοποιημένος και με δυναμική παρουσία στη τοπική κοινωνία αλλά και τα κοινά της Νέας Σμύρνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *