Ο πρώτος αλαζόνας και εμείς οι ελάχιστοι και χθεσινοι

Ο πρώτος αλαζόνας και εμείς οι ελάχιστοι και χθεσινοι

Το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου, χρόνο με το χρόνο φθίνει, όπως και η ποιότητα του. Προφανώς, αυτό έχει να κάνει με το ποιόν και το επίπεδο των διοικούντων, οι οποίοι δυστυχώς ή ευτυχώς παίζουν καθοριστικό ρόλο… αυτοί, άλλωστε, σέρνουν το χορό. Όταν οποιοσδήποτε δημοτικός σύμβουλος θίγει ένα θέμα και αμφισβητεί κάτι, η λογική λέει ότι ο «θιγμένος» θα εξηγηθεί, και με τεκμήρια θα προσπαθήσει να αντικρούσει τις όποιες πολιτικές κατηγορίες. Αυτά, όμως, σε ένα φυσιολογικό πολιτικό περιβάλλον… όχι στη Νέα Σμύρνη. Στη Νέα Σμύρνη, οι θιγμένοι πολιτικά απαντούν υπεροπτικά και αλαζονικά με ύβρις, με προσωπικές επιθέσεις και με πρόταση των απέραντων σταυρών που παίρνουν στις εκλογές, άγνωστο πώς και γιατί. Όταν τέτοιοι άνθρωποι είναι στη διοίκηση είναι λογικό και επόμενο, το επίπεδο να είναι πολύ χαμηλό και ο δήμος να πηγαίνει στα βράχια. Ευτυχώς, γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων συμβάντων και φαίνεται να μπορούμε, πλέον, να δικαιολογήσουμε την τραγελαφική κατάσταση της πόλης. Οι γλοιώδεις δικηγόροι χαρακτηρίζουν μέτριους τους αντιπάλους τους, ενώ οι αντίστοιχοι σύμβουλοι ελάχιστους και χθεσινούς. Ας ελπίσουμε ότι ο κόσμος κατάλαβε τα λάθη των προηγούμενων εκλογών και θα τα διορθώσει τον Οκτώβρη του 2023.

Πολυχρόνης Ντάγιος
+ posts

Πολυχρόνης Ντάγιος

Επαγγελματίας Τουριστικού κλάδου και κλάδου Εστίασης.  Στην αγορά εργασίας από τα 18 του χρόνια ήδη, παράλληλα με τις σπουδές του σε Τουριστικά και Οικονομικά.

Εκτός απο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις , είναι ιδρυτικό στέλεχος του μη κερδοσκοπικού συλλόγου Κάντο Πράξη αλλά και Πρόεδρος του συλλόγου, αρθρογραφεί για το site NS Reloaded , αλλά και για τοπική εφημερίδα της Νέας Σμύρνης  και συμμετέχει στην αρχισυνταξία και παρουσίαση της εκπομπής "Κάντο Πράξη".

'Εντονα πολιτικοποιημένος και με δυναμική παρουσία στη τοπική κοινωνία αλλά και τα κοινά της Νέας Σμύρνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *