Ο φάκελος βρέθηκε και η δημοτική αρχή που διχάζει αποκαλύφθηκε

Ο φάκελος βρέθηκε και η δημοτική αρχή που διχάζει αποκαλύφθηκε

Βρέθηκε ο φάκελος! Αλληλούια… μέρες μετά. Τι λέει όμως και γιατί έμεινε κρυφός; Τα ερωτήματα πολλά για ένα φαινομενικά απλό θέμα… τι να συμβαίνει άραγε σε μεγαλύτερα ζητήματα σε αυτό το δήμο; Εν συντομία… το πάρκο, λοιπόν, στη δεξαμενή κρίνεται παράνομο από την πολεοδομία για πολλούς και διάφορους λόγους και η πολεοδομία ζητά να σφραγιστεί πάραυτα! Τα ερωτήματα όμως αναπάντητα! Τα παραθέτω μόνο…τα συμπεράσματα δικά σας… Γιατί η δημοτική αρχή έφτιαξε κάτι χωρίς την απαραίτητη άδεια; Γιατί παρανόμησε εξ αρχής; Γιατί δίχασε τον κόσμο και άφησε να διαπληκτίζονται μεταξύ τους οι κάτοικοι που ενοχλούνταν με φιλόζωους αλλά και οργανώσεις; Γιατί το γραφείο τύπου του Δήμου προσπαθεί να διαχειριστεί “ιδιωτικά” το θέμα αυτό χωρίς συμμετοχή θεσμικών παραγόντων της πόλης; Γιατί ενώ είναι υποχρεωτική η τοιχοκόλληση της έκθεσης της πολεοδομίας για συγκεκριμένο χρόνο στο εν λόγω πάρκο… δεν τοιχοκολλήθηκε για να λαμβάνουν όλοι γνώση; Ποια τα κίνητρα για την επιμονή του δήμου και ποια τα κίνητρα όσων υποστηρίζουν αυτή τη παρανομία σύμφωνα με τη πολεοδομία; Γιατί επιμένει να διχάζει τον κόσμο σε φιλόζωους και μη ,αντί να προβεί σε νόμιμη και καθαρή λύση ώστε να έχουμε επιτέλους ένα σοβαρό και αξιοπρεπές πάρκο σκύλων; Γιατί ο ίδιος αντιδήμαρχος που παρέλαβε η υπηρεσία του τον φάκελο δεν έκανε τίποτα κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. και μέρες μετά έσπευσε στη γειτονιά να εκμεταλλευτεί το γεγονός δηλώνοντας ότι θα υπερασπιστεί τους κατοίκους που ενοχλούνται; Γιατί πρέπει όλα να είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης παρατάξεων και πολιτικών συμφερόντων; Γιατί τους αφήσαμε σχεδόν 15 χρόνια ανεξέλεγκτους να εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν τη πόλη και τον κόσμο της αντί να παλεύουν ανιδιοτελώς για το συμφέρον της Νέας Σμύρνης;

Πολυχρόνης Ντάγιος
+ posts

Πολυχρόνης Ντάγιος

Επαγγελματίας Τουριστικού κλάδου και κλάδου Εστίασης.  Στην αγορά εργασίας από τα 18 του χρόνια ήδη, παράλληλα με τις σπουδές του σε Τουριστικά και Οικονομικά.

Εκτός απο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις , είναι ιδρυτικό στέλεχος του μη κερδοσκοπικού συλλόγου Κάντο Πράξη αλλά και Πρόεδρος του συλλόγου, αρθρογραφεί για το site NS Reloaded , αλλά και για τοπική εφημερίδα της Νέας Σμύρνης  και συμμετέχει στην αρχισυνταξία και παρουσίαση της εκπομπής "Κάντο Πράξη".

'Εντονα πολιτικοποιημένος και με δυναμική παρουσία στη τοπική κοινωνία αλλά και τα κοινά της Νέας Σμύρνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *