Σε «Γωνιά Αγάπης» μετατράπηκε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης σε μια διήμερη δράση αλληλεγγύης.

Σε «Γωνιά Αγάπης» μετατράπηκε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης σε μια διήμερη δράση αλληλεγγύης.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Σύλλογο γονέων του 7ου Δημοτικού σχολείου Νέας Σμύρνης, έλαβε χώρα στις 16 και 17 Απριλίου, που αφορούσε τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για τη «Γωνιά Αγάπης» του σχολείου, που θα δοθούν σε οικογένειες παιδιών με οικονομικές δυσκολίες. Αυτήν την όμορφη κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης, αγκάλιασαν οι γονείς μαθητών του σχολείου, αλλά και πολίτες της Νέας Σμύρνης, που προσήλθαν στην «Γωνιά Αγάπης» για να συνεισφέρουν, με όποιο τρόπο μπορούσε ο καθένας και να αποδείξουν έμπρακτα, ότι στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε ακόμη και μέσα στην περίοδο της καραντίνας και του αποκλεισμού, η αγάπη για τον συνάνθρωπο είναι το πιο ισχυρό θεμέλιο της κοινωνίας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου, με ανακοίνωση του ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε σε αυτήν τη διήμερη δράση:

«Είμαστε ευγνώμων για τις προσφορές σας και πολύ χαρούμενοι που μπορούμε μέσα στην καραντίνα να συνεχίζουμε την προσφορά μας σαν Σύλλογος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Πάνθηρες που στήριξαν την δράση μας, την Αντιδήμαρχο Κλαίρη Δεληγιάννη, τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κρικρή και τους Δημοτικούς Συμβούλους

Γιάννη Καρυτινό και Δημήτρη Φερεντίνο. Τις επόμενες μέρες τα είδη που μαζέψαμε θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας».

untitled image

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *