Δελτίο τύπου Σύλλογος Κάντο Πράξη

Δελτίο τύπου Σύλλογος Κάντο Πράξη

Ημερίδα για την προσβασιμότητα και την ανεξάρτητη διαβίωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:30 στο 1⁰ ΕΠΑΛ Αγίου Δημητρίου.

Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει η Κατερίνα Ζαχαριουδάκη (ηθοποιός, συγγραφέας και ραδιοφωνική παραγωγός), το συντονισμό της συζήτησης ο Νικόλας Τζαβάρας (δημοσιογράφος και βοηθός εργοθεραπείας) ενώ ομιλητές θα είναι οι: Γεωργία Ηλίου (ειδική παιδαγωγός και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Δύναμαι-Άκουσέ με δάσκαλε), Ντάγιος Πολυχρόνης (Πρόεδρος Συλλόγου Κάντο Πράξη), Κωνσταντίνος Μπιθυμήτρης (ιδρυτής της εταιρείας city status), Σπύρος Μπιμπίλας (ηθοποιός και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ), Γεράσιμος Α.Φεσσιάν (Στέλεχος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Μέλος της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Προσβασιμότητας του ΥΠ.ΠΕ.), Δήμητρα Κουρτίδου (Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου cri du chat), Σοφία Ρομπόλη (διερμηνέας), Κατερίνα Θέου (Δημοσιογράφος, ειδική παιδαγωγός), Δήμητρα Ζάφειρα (ψυχολόγος με ειδίκευση στην Κλινική ψυχολογία) και Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη (Εξειδικευμένη ακαδημαϊκός, ερευνήτρια και πάροχος υπηρεσιών στην προσβασιμότητα στο περιεχόμενο, ιδρύτρια και διευθύνουσα της ΑTLAS E.P.).

Σκοπός, η ενημέρωση και η διεκδίκηση μιας κοινωνίας ενότητας, μιας κοινωνίας για όλους. Την ημερίδα αυτή θα κλείσει η μπάντα «The siblings». Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.

Χορηγοί: Σύλλογος Κάντο Πράξη, Your Option, Οικογένεια Δασκαλάκη

Χορηγοί επικοινωνίας: NS Reloaded & City Status

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *