Ψεύτικες Δεσμεύσεις και στο βάθος…Διχασμός

Ψεύτικες Δεσμεύσεις και στο βάθος…Διχασμός

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε ότι θα κάνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για δύο θέματα τα οποία η ίδια προκάλεσε. Πρώτον για ΑΜΕΑ και κολυμβητήριο και δεύτερον για το πάρκο δεξαμενής ,το παράνομο “σκυλοπαρκο” σύμφωνα με τη πολεοδομία και τους νόμους χωροταξίας.

Αντί λοιπόν να κάνει έστω αυτό το έκτακτο ΔΣ για το οποίο η σύμπραξη διοίκησης του Δήμου δεσμεύτηκε, έκανε ακόμα μια μαγική τούμπα.

Στο μεν πρώτο θέμα που αφορούσε στη χρήση του κολυμβητηρίου από ΑΜΕΑ έκανε τελικά μια συνάντηση με εκπροσώπους όλων των παρατάξεων ώστε να συζητήσουν και να λύσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν, βέβαια αυτή η συνάντηση οφείλεται στην επιμονή των εκπροσώπων ΑΜΕΑ καθώς δεν “τσίμπησαν” όταν πονηρά οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής προσπάθησαν να κρατήσουν “ιδιωτικά” τα προβλήματα αλλά και τη συνάντηση αυτή. Κάποια από τα αιτήματα των ανθρώπων εισακούστηκαν, κάποια άλλα όμως ο δήμαρχος, οι συν αυτώ και κάποιοι εκ της αντιπολίτευσης θεώρησαν ότι έπρεπε να τα λύσουν μεταξύ τους οι εκπρόσωποι των ΑΜΕΑ και οι εκπρόσωποι των συλλόγων ,που προσέξτε… φιλοξενούνται στο δημοτικό κολυμβητήριο…Δεν το διοικούν!

Στο δε δεύτερο θέμα του πάρκου έκαναν “ιδιωτική συνάντηση” εκπρόσωποι των κατοίκων παρουσία δικηγόρου τους όμως με το γραφείο τύπου του Δήμου.. παντελώς αΝαρμόδιο τμήμα σχετικά με το πρόβλημα…(γιατί συμβαίνει αυτό.. είναι μια άλλη συζήτηση..!) Και σε αυτό το πρόβλημα που η ίδια η παρέα διοίκησης του Δήμου προκάλεσε δεν δόθηκε ακόμα λύση… μάλιστα φαίνεται να πηγαίνει σε δικαστικά μονοπάτια. Κοινό σημείο ..όπως και στο πρώτο θέμα ο δήμος Νέας Σμύρνης νίπτει τας χείρας του και αφήνει τις δύο πλευρές κόσμου ,τον οποίο δίχασε πετυχημένα και επιτηδευμένα, να έρχονται σε ρήξη μεταξύ τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *