Πέρασε η πρωτοβουλία της Στροφής Νέας Σμύρνης για δωρεάν τέστ

Πέρασε η πρωτοβουλία της Στροφής Νέας Σμύρνης για δωρεάν τέστ

Ομοφώνα υιοθετήθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 17/2/2022 οι προτάσεις της Στροφής Νέας Σμύρνης,που αφορούν τη λήψη μέτρων για την επιδημιολογική επιτήρηση στη σχολική κοινότητα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου αποφασίστηκε:

-Η δημιουργία σταθερού κέντρου στα δημοτικά ιατρεία της πόλης για τη διενέργεια ελέγχου με rapid test για όλους τους μαθητές της πόλης,τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό καθαριότητας,που έρχονται σε επαφή με κρούσμα στις σχολικές τάξεις(έπειτα από επίδειξη της βεβαίωσης που παρέχεται από τη διεύθυνση του σχολειού).

-Ο εφοδιασμός όλων των σχολείων με μάσκες υψηλής προστασίας.

Η Στροφή η όποια την προηγούμενη εβδομάδα περιόδευσε στα σχολεία της Νέας Σμύρνης και συνομίλησε με γονείς και εκπαιδευτικούς τονίζει σε ανακοίνωση της το εξής.

Για εμάς στη Δημοτική Κίνηση «Στροφή Νέας Σμύρνης» το δικαίωμα σε ανοιχτά ,αλλά ασφαλή και λειτουργικά σχολεία ,για τα παιδιά και τους δασκάλους μας είναι αδιαπραγμάτευτο.Στην κατεύθυνση αυτή, θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά τη μάχη μέσα και έξω από το Δημοτικό συμβούλιο,διεκδικώντας καλύτερη ποιότητα ζωής και το μέγιστο ανταποδοτικό όφελος για τους συμπολίτες μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *