«Φωτιά» πήρε ο λογαριασμός του 22χρονου στο fb, ώσπου τελικά «κάηκε»!

«Φωτιά» πήρε ο λογαριασμός του 22χρονου στο fb, ώσπου τελικά «κάηκε»!

Εκατοντάδες υπήρξαν τα σχόλια του κόσμου κάτω από τη φωτογραφία προφίλ στο λογαριασμό του facebook του 22χρονου «βιτσιόζου» επιδειξία, αλλά και κάτω από παλαιότερα, αναρτημένα βίντεο λογαριασμών ατόμων της οικογένειάς του, μετά από τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

Ο λογαριασμός του συγκεκριμένου ατόμου στο facebook, δεν υφίσταται πλέον, καθώς πιθανότατα η οικογένειά του αποφάσισε να τον «κλείσει», μετά από την αποκάλυψη του ονοματεπώνυμου του 22χρονου (το μεσημέρι της Πέμπτης), και κατ’ επέκταση, την έκφραση οργής της συντριπτικής πλειονότητας όσων σχολίασαν στο λογαριασμό του.

Η οργή που αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, εκφράστηκε μέσω σχολίων κι αντιδράσεων «έλεος» στις αναρτημένες φωτογραφίες του 22χρονου.

Εκφράστηκαν σχόλια με ελαφρώς «χιουμοριστικό» χαρακτήρα, απειλές, υβριστικούς χαρακτηρισμούς, αλλά και δικαιολογίες προς το πρόσωπο του 22χρονου!

Κάποιοι χαρακτηριστικά αναρωτήθηκαν «κι η κοπέλα κάτι θα έκανε, δεν μπορεί» και σκέφτηκαν «ας δούμε και την άλλη πλευρά» – ενώ υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τι ακριβώς συνέβη!

Οι εκφράσεις αυτές, κατ’εμέ, διαιωνίζουν το πρόβλημα και την κουλτούρα του βιασμού/ της σεξουαλικής κακοποίησης. Κι έτσι υποσυνείδητα κάποιοι πάντα θα σκέφτονται τι φορούσε το θύμα, τι ώρα γύρισε σπίτι, αν «έκανε τα γλυκά μάτια» στον κακοποιητή του, αντί να υπολογίζουν τον άρρωστο τρόπο σκέψης των κακοποιητών και να αποδίδουν εκεί – στην πραγματική πηγή κι αιτία του προβλήματος – το έγκλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *